Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Investiție de 5 milioane de euro, GreenWeee la Câmpia Turzii

kaufland 650x100 22.12

Compania românească GreenWeee, parte a grupului integrat de reciclare Green Group, a investit aproximativ 5 milioane de euro într-o nouă fabrică de tratare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, compania dublâdu-şi astfel capacitatea de tratare a acestor tipuri de deşeuri la 100.000 tone pe an.

 

Noua fabrică localizată la Câmpia Turzii și-a început activitatea în luni, 27 noiembrie 2017.

GreenWEEE Câmpia Turzii beneficiază de cele mai avansate tehnologii în reciclarea echipamentelor electrice şi electronice, având o capacitate de procesare de 25.000 tone pe an.

Tot cu această ocazie s-au creat și 60 de noi locuri de muncă, urmând ca până în toamna anului viitor să se ajungă la 100 de angajați. De asemenea, investitorul a achiziționat deja noi hale în incinta combinatului.

„Un foarte important investitor și-a demarat activitatea la Câmpia Turzii! Recent a avut loc recepția tehnica finala a unei investiții de 5 milioane de euro a Companiei GreenWEEE International, lider de piață în tratarea și reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). Aceasta înseamnă totodată 60 de noi locuri de munca, urmând ca pana in toamna anului viitor sa se ajunga la 100 de angajați. De asemenea, investitorul a achiziționat deja noi hale în incinta combinatului, urmând ca anul viitor să înceapă o noua investiție de peste 8 milioane de euro.

Câmpia Turzii se afla pe un traiect ascendent în ceea ce privește dezvoltarea economica, numărul investitorilor fiind într-o creștere continua”, apreciază Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...