Scrie un comentariu

Deschiderea magazinului Dedeman Turda, din luna septembrie, a presupus și crearea a 162 de locuri de muncă. Noii angajați au trecut printr-un amplu proces de selecție și pregătire pentru a răspunde eficient la toate solicitările clienților, care vor beneficia astfel de consultanță gratuită de calitate și sfaturi de specialitate.

 

Odată cu primirea în echipă a celor 162 de colegi noi din Turda, compania Dedeman a depășit 10.000 de angajați.

“După 25 de ani de existență a companiei Dedeman, continuăm să investim în magazine noi, amplasate și în orașe mai mici. Facem astfel o promisiune pe termen lung clienților noștri: că Dedeman va rămâne un partener de încredere mult timp de acum înainte, fiind tot mai apropiat și mai accesibil.” – Dragoș Pavăl, Președintele companiei Dedeman.

DESCHIDE AICI CATALOGUL VALABIL ÎN PERIOADA 09.11- 06.12.2017

Spațiul interior generos al magazinului a fost amenajat cu raioane încăpătoare și intuitiv amplasate, pe care sunt expuse peste 45.000 de produse pentru construcții, amenajări interioare, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, utilaje și scule electrice.

Pentru a oferi surse de inspirație clienților ce își amenajează căminul și grădina, au fost create un showroom de mobilă, unul de gresie și faianță și o seră cu pergolă.

Showroom-ul de mobilă oferă zeci de modele de canapele și mobilier pentru dormitoare, living-uri și bucătării, în vreme ce showroom-ul de gresie și faianță este alcătuit din ambiente care ilustrează felul în care colecțiile de gresie si faianță se pot combina cu sanitarele și alte accesorii pentru o baie primitoare, elegantă, clasică sau modernă.

Zona de seră și pergola adăpostesc, printre altele, zeci de specii de plante de interior și exterior, mobilier și utilaje pentru grădină.

Direct proporțional cu suprafața magazinului, au fost amenajate 8 case de marcat. Pentru fluidizarea traficului, 6 dintre acestea au fost amplasate la intrarea în magazin iar celelalte două la raionul de materiale de construcții.

Pentru toate planurile lor de construcție sau amenajare, clienții din Turda pot apela și la serviciile auxiliare, special gândite pentru a-i scuti de stres și a micșora timpul de așteptare de la planul de pe hârtie, la căminul mult dorit: serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea mărfurilor şi retur de produse. Totodată, aceștia au posibilitatea achiziționării produselor în rate, prin credite de consum oferite în parteneriat cu operatorii de credit care au birouri în magazin.

Magazinul din Turda este cea de-a patra investiție pe care Dedeman o inaugurează în acest an, următoarea pe listă fiind deschiderea magazinului din București – Pantelimon, până la sfârșitul anului.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5