Scrie un comentariu

Retailerul Lidl Romania face un anunt important catre toti clientii. Astfel, persoanele care au făcut cumpărături în acest supermarket trebuie să știe că dacă au achizitionat un anumit produs ar trebui sa il returneze imediat, urmand să primească banii inapoi.

 

Este vorba despre un detector de fum la care s-au descoperit deficiente, motiv pentru care produsul a fost retras din magazine.

Care este explicația?

LIDL România a anunțat că toți cei care au cumpărat acest produs îl pot returna conerciantului chiar dacă nu pot prezenta bonul fiscal pe care l-au primit la achiziție. Mai mult decât atât, toti compărătorii își vor primi banii înapoi.

„În cadrul verificărilor s-a constatat că anumite aparate declanșează alarma, în cazul izbucnirii unui foc, prea târziu față de prevederile normelor și produce un zgomot insuficient. În acest mod este posibil ca avertizarea clientului să nu se poată face la timp”, se arată în Formularul de notificare pentru notificarea produselor periculoase autorităților de către producători și distribuitori.

Iată mai jos mesajul complet:

„SC LIDL Discount SRL a notificat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor despre decizia de retragere voluntara a produsului „Detector de fum JB-S02”, furnizor UNI-ELEKTRA (numar de produs 113099). Motivul retragerii consta in faptul ca la anumite detectoare s-a constatat declansarea alarmei cu intarziere, iar zgomotul produs este insuficient. Pana la constatarea deficientelor, operatorul economic a comercializat un numar de 2.970 de bucati. Consumatorii care au achitizitionat aceste produse trebuie sa le returneze comerciantului, urmand sa primeasca contravaloarea achitata. Nu este obligatorie prezentarea bonului fiscal”, au transmis reprezentantii Lidl.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator