Scrie un comentariu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Munca Cluj, organizează, vineri, 20 octombrie 2017, BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI.

 

Evenimentul face parte din categoria masurilor active de combatere a șomajului, implementate de către AJOFM Cluj, in calitate de Serviciu Public de Ocupare, masuri destinate corelării cererii și ofertei pe piața muncii.

Bursa Locurilor de Munca pentru Absolvenți va avea loc in intervalul orar 9.00-14.00  in Cluj-Napoca, la Casa de Cultura a Studenților din Cluj Napoca, Piața Lucian Blaga nr.1.

Participarea la eveniment și accesul la toate facilitățile este gratuită.

Sunt așteptate să participe persoanele aflate în evidența AJOFM Cluj cât și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Acestea vor beneficia de informare si consiliere de la specialiștii prezenți la eveniment.

„Organizatorii realizează în cadrul acestui eveniment standuri special destinate angajatorilor care doresc să cunoască legislația cu privire la ucenicia la locul de muncă precum și un stand destinat consilierii în muncă a persoanelor cu dizabilități” informează AJOFM Cluj.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator