Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Compania de Apă Arieș a demarat procedura pentru selecția Directorului General și a Directorului Financiar

kaufland 650x100 22.12

Compania de Apă Arieș SA, societate care asigură serviciile de alimentare cu apă, canalizare, tratare a apei și epurare a apei pe raza Comunității Urbane Arieș, a demarat procedura pentru selecția Directorului General și al Directorului Financiar, conform OUG 109/2011, prin intermediul unei firme de specialitate, respectiv ARC Consulting.

 

În cazul Directorului General, condițiile obligatorii de calificare sunt: studii superioare finalizate, experiență generală anterioară (minim 10 ani), experiență anterioară relevantă pe post de administrator/director/manager/coordonator (minim 3 ani), experiență în conducerea/gestionarea unor proiecte cu valoare cumulată de minim 10 mil. euro.

Se consideră că este un avantaj dacă îndeplinește și următoarele condiții: experiență de guvernanță corporativă, experiență în derularea programelor de responsabilitate socială și de mediu, cunoașterea limbii române și cel puțin a două limbi de circulație internațională.

Pentru postul de Director Financiar, condițiile obligatoriide calificare sunt: studii universitare în domeniul economic de lungă durată finalizate cu diplomă de licență, minim 5 ani de experiență profesională din care 3 ani experiență în funcții de conducere în domeniul economic (director economic/financiar, contabil șef), experiența în domeniul de management financiar (raportare, trezorerie, analiză, planificare, investiții).

Condiții care constituie avantaj: cel puțin o calificare profesională în domeniul contabilitate/audit (expert contabil - membru CECCAR, auditor financiar - membru CAFR), sau internațională (ACCA, ACA, CIMA), experiență profesională în domeniul serviciilor de utilitate publică, experiență în relația cu autoritățile publice.

În ambele cazuri, CV-urile se trimit până pe data de 28 ianuarie 2017.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...