fbpx

Icon Scrie un comentariu

 IGP6725 Resize 1În mediul economic se vorbeşte despre câteva investiţii de tipul unor centre comerciale în municipiul Turda. Este vorba despre un centru comercial - Central Shopping Center, un magazin Plus şi unul Carrefour. Există şi alte proiecte de care s-a vorbit: un centru comercial Ambient şi încă un centru comercial în spate la Kaufland.

În acest moment, la Turda există hipermarket Kaufland, marketul Penny Market şi centrul comercial Solaris Shopping Park.

 

Central Shopping Park va fi situat în zona centrală şi va avea o suprafaţă utilă de 3.700 de metri pătraţi, dispusă pe 4 nivele: demisol, parter, etaj şi mansardă. Investitorii susţin că au închiriat deja 60% din suprafaţă şi că la parter va fi un supermarket, pe o suprafaţă de 1.500 mp. La demisol va fi bar, la etaj spaţii comerciale, iar la mansardă vor fi spaţii rezervate birourilor.

 

O altă investiţie este anunţată de reţeaua de magazine tip discount Plus, care deja are un magazin la Câmpia Turzii. Plus vrea să se extindă în judeţ, iar printre localităţile vizate se află şi Turda. În schimb, dinspre Turda spre Câmpia Turzii se vor deplasa cei de la Penny Market, care au anunţat o investiţie în Câmpia Turzii, de tip supermarket. O altă investiţie este anunţată de Carrefour (amintită de TurdaNews încă de anul trecut!), care îşi va deschide un supermarket la parterul Winmarkt Mall (fostul BIG), pe o suprafaţă de vânzare de circa 700 mp.

 

Până acum, la Turda s-a deschis un supermarket Penny, un hipermarket Kaufland şi un centru comercial Solaris Shopping Park. Dintre toate, succesul cel mai mare pare să-l aibă Kaufland.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator