fbpx

Icon Scrie un comentariu

Poza20Mechel Câmpia Turzii trimite primul trasport de fier beton pentru autostradă în aceste zile. O comandă de 25 de tone de fier beton cu diametru de 12,2 mm ar urma să fie asigurată de fabrica din Câmpia Turzii. Aceasta vine în urma unui contract între cele două părţi semnat, după trei runde de negocieri, în care s-a implicat şi prefectul Clujului, Florin Stamatian.

Contractul dintre Bechtel şi Mechel a fost agreat şi de către Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri, scrie Ziua de Cluj.

 

Iniţial, înţelegerea dintre Mechel şi reprezentanţii companiei Bechtel a fost ţinută la "secret".  La întâlnire au participat directorul general al Mechel Câmpia Turzii, Ghenadi Somov, şi Ozger Inal, director adjunct al Bechtel.

 

Membrii Sindicatului Liber ISCT de la Combinatul Mechel Câmpia Turzii au cerut, în luna aprilie, într-un memoriu adresat Prefecturii Cluj, ca materialele de construcţii folosite la Autostrada Transilvania să fie în totalitate produse în România, pentru a sprijini economia internă.  Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a susţinut că a discutat cu Bechtel pentru eliminarea firmelor intermediare care cresc preţurile materialelor de construcţii necesare pentru autostradă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator