fbpx

Icon Scrie un comentariu

Upc DigitalÎncepând de astăzi turdenii pot beneficia de servicii de televiziune în ton cu noile tehnologii digitale. Operatorul de televiziune prin cablu, UPC, s-a ţinut de cuvânt şi pune la dispoziţie serviciul de televiziune digitală prin cablu şi pentru abonaţii din Turda şi Câmpia Turzii.

Serviciile de televiziune digitală prin cablu au fost oferite în câteva oraşe mari, până în acest moment, în Cluj Napoca fiind disponibil din luna august, anul trecut.

 

Cu noul serviciu clienţii au acces la peste 100 de programe de televiziune, la un preţ avantajos, cu o calitate a sunetului şi imaginii net superioare, fără antenă satelit. Structura serviciului digital include mai multe pachete în funcţie de numărul de canale şi de prezenta opţiunii DVR, toate fiind disponibile şi în pachetele Triple-Play, care mai includ internet şi telefonie.

 

Prin ghidul electronic de programe EPG, clientul poate afla în orice moment ce emisiuni pot fi vizionate zilnic prin simpla apăsare a tastei de pe telecomandă. În cazul persoanelor de etnie maghiară sunt disponibile programele HBO Comedy, Cinemax 1 şi Cinemax 2 în limba maternă.

 

Pachetul UPC Panonia – din luna iunie, include alte 10 programe TV. în limba magiară şi 10 de radio. Pentru recepţionarea semnalului digital prin cablu, UPC oferă gratuit clienţilor, în custodie, un decodor deigital performant. Aceştia pot recepţiona serviciul digital pe unul din televizoarele din casă, în timp ce pentru restul televizoarelor, le sunt oferite gratuit prin semnal analogic cele mai importante canale româneşti şi străine.

 

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC Romania deservesc, în acest moment, 1.300.000 de clienţi din aproximativ 200 de oraşe. UPC a intrat pe piaţa românească în 1992, timp în care a investit peste 700 de milioane de euro, devenind astfel cel mai mare investitor american din România.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator