fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

Geflo Media SRL, societatea care editează site-ul TurdaNews, va demara procedura necesară pentru angajarea unei societăţi comerciale specializate în recuperarea creanţelor. Asta din cauza faptului că SC Turda Media SRL, societatea care edita fostul săptămânal Obiectivul de Arieş, are o datorie de 3.000 de lei, la care se adaugă şi penalităţile aferente, conform contractului între părţi.

Iniţial, SC Geflo Media SRL a făcut mai multe demersuri privind achitarea facturilor restante  pe cale amiabilă, însă încercările au fost sortite eşecului.

 

Conform contractului semnat între părţi şi a facturilor emise către SC Turda Media SRL, aceasta are o datorie de 3.000 de lei către SC Geflo Media SRL, la care se adaugă penalităţi ce se ridică la 725 de lei (până la data de 7 iunie 2009), conform contractului semnat între părţi.

 

"Din momentul în care vom înainta dosarul privind recuperarea creanţelor, noi nu o să mai avem nici o treabă, deoarece de tot se va ocupa societatea specializată în recuperarea datoriilor. Toate costurile vor fi suportate de Turda Media SRL. Nu-mi fac probleme în privinţa recuperării datoriilor, cu atât mai mult cu cât capitalul social al societăţii este de 100.000 lei, iar societatea şi administratorul răspund în limita acestei sume", a precizat Gelu Florea, asociatul unic al Geflo Media SRL.

 

Societatea Turda Media SRL îi are ca acţionari pe Augustin Rusu (80%) şi Aurel Şandru (20%), acesta din urmă fiind şi administratorul societăţii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator