fbpx

Icon Scrie un comentariu

Cristi HaiducPreşedintele Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii ajunge mâine la Cluj. Marţi, 2 iunie, de la orele 15.00 Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici Mijlocii şi Cooperaţie (OTIMMC) Cluj va găzdui conferinţa de presă cu tema: „Stadiul programelelor cu finanţare de la bugetul de Stat ale AIPPIMM ”.

 

La conferiţă va participa Preşedintele Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (AIPPIMM) Cristian Haiduc.

 

La nivel întregii ţări, pentru Programele Naţionale a fost alocat un  buget total de 22 milioane lei, numărul aplicanţilor fiind de 2.545 IMM-uri; dintre acestea 417, adică 16.38 % sunt din judeţele coordonate de către OTIMMC Cluj. Cel mai solicitat program în anul 2009 de către firmele aplicante este programul de Consultanţă, unde s-au înscris 1034 IMM-uri, din care 18,18 % (188 IMM-uri) sunt din judeţele coordonate de OTIMMC Cluj.

 

Cristian Haiduc este din Câmpia Turzii şi a obţinut cele mai multe voturi în colegiul său, la alegerile parlamentare de anul trecut, însă la redistribuire a pierdut mandatul în favoarea social-democratului Vasile Soporan. Ulterior, Cristian Haiduc a fost numit preşedinte al AIPPIMM, agenţie care se ocupă de programe pentru sprijinul IMM-urilor. Cristian Haiduc declara că este convins că va face faţă acestei provocări, pentru că provine din mediul privat, acolo unde are afaceri în mai multe domenii de activitate.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator