fbpx

Icon Scrie un comentariu

Picture%20026Astăzi a avut loc o întâlnire între reprezentantul combinatului Mechel şi cel al constructorului autostrăzii Transilvania, compania Bechtel, mediată de prefectul Florin Stamatian. Discuţia a fost convocată pentru a se încerca stabilirea unor relaţii contractuale între cele două părţi, în condiţiile în care Bechtel foloseşte materiale din Turcia, la preţuri de câteva ori mai mari decât produsele similare de la Câmpia Turzii.

Prefectul Florin Stamatian şi-a dorit această întâlnire pentru a se rezolva unele probleme de natură contractuală, astfel încât banii alocaţi construcţiei autostrăzii să se "învârtă" în judeţ. La întâlnirea păusă la cale de prefect au participat Ghenady Somov, director general al Mechel Câmpia Turzii şi Ozger Inal, director adjunct al Bechtel.

 

Sindicaliştii de la combinatul Câmpia Turzii au atras atenţia în urmă cu ceva vreme că nu este normal ca la autostradă să fie folosite materiale din Turcia, în condiţiile în care aceleaşi produse sunt mai ieftine de la Câmpia Turzii, iar calitatea nu este inferioară.

 

Recent, combinatul Mechel din Câmpia Turzii a raportat o pierdere însemnată pentru primul trimestru al acestui an (27,6 milioane lei) şi o scădere a veniturilor cu peste 60%, comparativ cu primul trimestru al anului trecut.

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator