fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

AMD Topografie și-a inaugurat sediul firmei din Turda, considerat a fi cel mai modern sediu al unei firme de topografie din județ. La inaugurare au participat angajații societății, oameni de afaceri care au avut relații cu societatea de topografie, dar și reprezentanți ai mass media și ai bisericii, care au sfințit noul sediu al firmei.

”AMD Topografie face anul ăsta 8 ani, 8 ani de muncă pe brânci, ca să satisfacem toate doleanțele clienților, toate cerințele și exigențele serviciului de cadastru și iată-ne ajunși într-un loc în care zic, eu, este cel mai modern sediu de firmă, pentru Turda și Cluj, la ora actuală, pe acest domeniu. Avem două echipe care lucrează non-stop și așteptările noastre sunt tot mai mari, ne vom păstra seriozitatea lucrului de care am dat dovadă până acum”, a spus Mihai Diță, managerul societății, la inaugurarea noului sediu.

Societatea execută documentații cadastrale pentru întabulări terenuri/case/apartamente, alipiri/dezmembrări/parcelări, modificări limite și suprafețe, obținere autorizație de construire, trasări limite și construcții, dar și documentații topografice pentru topografie de șantier (nivelment etc) sau proiectare în construcții, atât în județul Cluj, cât și în celelalte județe din țară.

„Anul trecut am făcut investiții de 40.000 euro în aparatură performantă și personal calificat și am devenit singura firmă din Turda care are certificat ISO pe Management al Calității și singura firmă de topografie în care sunt 5 ingineri topografi”, a declarat Mihai Diță, managerul AMD Topografie, la începutul acestui an, pentru mass media clujeană.

Seriozitatea firmei, munca asiduă, dar și profesionalismul cu care a abordat fiecare relație contractuală, indiferent că a fost vorba de societăți comerciale, instituții, persoane fizice, dezvoltatori imobiliari sau autorități locale, au clădit în timp prestigiul și notorietatea de care se bucură acum AMD Topografie.

AMD Topografie

Turda, str. Dr. Ioan Rațiu nr. 41 (etaj 1, intrare prin spate)

Tel. contact: 0745-812.158

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto: Gelu Florea

Posted by TurdaNews on 16 Iulie 2015

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate