fbpx

Icon Scrie un comentariu

Orlaroe.Conducerea combinatului Mechel Târgovişte, a decis trimiterea în şomaj tehnic a angajaţilor, prin rotaţie, pentru intervale limitate de timp, pe parcursul lunii mai, ca urmare a efectelor crizei economice, se arată într-un comunicat transmis luni Bursei de Valori Bucureşti.

Mechel Tirgoviste a înregistrat pierderi de 31,06 milioane de lei (7,28 de milioane de euro) în primele 3 luni ale acestui an, faţă de profitul obţinut în perioada similară a anului trecut, pe fondul înjumătăţirii cifrei de afaceri, la 108,85 de milioane de lei (25,5 milioane de euro), potrivit rezultatelor financiare publicate săptămâna trecută. Compania, scrie NewsIn, estimează pentru acest an un profit brut de 18,59 de milioane de lei, în scădere de şase ori faţă de 2008, în contextul în care veniturile s-ar putea diminua drastic.

 

Nici la Câmpia Turzii situaţia nu este mai bună... Conform Raportului trimestrial trimis de către Mechel Câmpia Turzii la Bursa de Valori Bucureşti, contul de profit şi pierdere al combinatului indică o scădere drastică a veniturilor, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, după cum a anunţat TurdaNews.

 

Dacă în primul trimestru al anului trecut, Mechel Câmpia Turzii avea venituri de 164.741.074 lei, în acest an veniturile au scăzut cu mai mult de 60%, la doar 61.322.171 lei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator