fbpx

Icon Scrie un comentariu

Constructii HotelConsilierii turdeni au aprobat astăzi Planurile Urbanistice în Detaliu (PUD) pentru trei investiţii, care vizează construirea a două hoteluri cu restaurante şi a unei pensiuni urbane. Unul dintre hoteluri se construieşte în zona Poiana, pe strada Câmpiei nr. 89. Un alt hotel se construieşte în zona centrală, pe strada Avram Iancu nr. 11. iar pensiunea se va face pe strada 22 Decembrie 1918 nr. 56.

Hotelul de pe strada Câmpiei (foto, în construcţie) va avea 3 etaje şi un restaurant cu 2 etaje. Zona de construcţii va fi de 905 mp şi va avea minim 38 de locuri de parcare. Investiţia aparţine omului de afaceri Turcu Valer (Velu).

 

Hotelul de pe strada Avram Iancu este o investiţie a societăţii Lisi Com SRL. Hotelul va avea 2 etaje şi va fi dotat inclusiv cu restaurant. Totalul terenului pe care se va realiza investiţia este de 1.322 mp.

 

Pensiunea urbană de pe strada 22 Decembrie 1918 va fi o investiţie a societăţii Gomaris SRL, reprezentată de Mariş Mihai şi Goga Ilie. Pensiunea va avea un etaj şi mansardă şi va fi dotată cu 20 de locuri de parcare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator