fbpx

Icon Scrie un comentariu

Centru EongazClienţii E.ON Gaz România din municipiul Turda au acum la dispoziţie o locaţie modernă, la standardele Grupului E.ON, pentru accesarea serviciilor de furnizare de gaze naturale. Aici clienţii pot soluţiona o gamă variată de probleme de natură contractuală, tehnică sau de facturare şi să se informeze privind serviciile oferite de către companie.

 

Noul Centru de Relaţii cu Clienţii din municipiul Turda este situat pe str. Republicii, la nr.26, iar programul de funcţionare este de luni până vineri între orele 08.15-17.30.

 

“Orientarea către clienţi este o prioritate pentru E.ON Gaz România şi putem spune că în ultimii ani am făcut multe în acest sens. Schimbările organizatorice întreprinse până acum ne permit concentrarea pe cerinţele clienţilor. Mai avem însă multe de făcut pentru ca toate serviciile noastre să ajungă la standardele de calitate pe care ni le dorim cu toţii. Deschiderea Centrului de Relaţii Clienţi Turda, alături de celelalte douăzeci modernizate până acum, reprezintă paşi importanţi făcuţi de noi pentru atingerea obiectivului principal: oferirea de servicii la standardele Grupului E.ON şi în România”, a declarat dl. Virgil Metea, directorul general al E.ON Gaz România.

 

În acest fel, E.ON Gaz România continuă proiectul demarat în urmă cu trei ani, de deschidere de centre de relaţii clienţi care să asigure o interfaţă modernă şi profesionistă în relaţia cu consumatorii de gaze naturale.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator