fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Indiscutabil, povestea brandului Luna Solai, creat cu multă pasiune, muncă și determinare, este o poveste de succes care poate reprezenta un model pentru orice producător din zonă. În aceste zile, brandul creat la Luna este prezent la Târgul Internațional de la Berlin, încercând să cucerească astfel piața din Vest.

Recent, uleiul presat la rece Luna Solai a devenit furnizor oficial al Casei Regale de România.

Citește și: Uleiul presat la rece, de la Luna, a devenit preferatul Casei Regale!

”Campania de "cucerire culinara" a vestului a inceput ! Luna Solai a ajuns la Berlin si reprezinta cu cinste Romania, alaturi de alte branduri nationale, la cel mai mare targ de produse agricole din Germania. Prezent pentru prima data in capitala Germaniei, Luna Solai continua seria participarilor la evenimentele expozitionale cu greutate din Europa, dupa ce uleiurile noastre au fost apreciate la targuri de profil din Paris, Londra, Polonia , Germania si Italia. Ne dorim sa exploram piata si gusturile germanilor in materie de gastronomie” a scris Felicia Tulai, brand manager Luna Solai, pe Facebook.

În vara anului trecut, Luna Solai a fost premiat la Bruxelles, după ce a fost evaluat de Institutul de Calitate şi Gust de la Bruxelles (iTQi ) şi a primit premiul Superior Taste Award, o recunoaştere internaţională unică.

Citește și: „Luna Solai”, uleiul presat la rece de la Luna, premiat la Bruxelles!

La Târgul Internațional de la Berlin a fost prezent și ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, care a vizitat standul Luna Solai.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate