fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului a lansat primul proiect pe care îl va realiza cu fonduri europene şi care se referă la oferirea unor locuri de muncă în cadrul a două mici întreprinderi - o tipografie și o brutărie.

Lansarea oficială a proiectului a avut loc în Sala „Nicoale Ivan” din cadrul Centrului Eparhial si s-a desfășurat în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului. Au luat parte consileri, asistenți sociali, preoți și persoane implicate în organizarea și derularea proiectului.

Intitulat „O şansă, o reuşită în viitor pentru persoane vulnerabile”, proiectul își propune să ofere 13 locuri de muncă în regiunea Nord-Vest, în beneficiul managerilor și a persoanelor vulnerabile vizate de proiect, consolidarea competențelor antreprenoriale pentru 15 lucrători sociali și 2 manageri și dezvoltarea capacității, competențelor, cunoștințelor și stimei de sine pentru 11 persoane din grupurile vulnerabile prin formare profesională și consiliere în vederea creșterii accesului acestora pe piața muncii.

Proiectul este finanţat prin POSDRU, respectiv Fondul Social European, şi va fi implementat în parteneriat cu Asociaţia Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca. Finanţarea are o valoare de 1.414.000 de lei, din care cofinanţarea nerambursabilă de 95 la sută.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate