fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

Compania de Apa Arieş Turda a participat in 4 iulie a.c. la o intilnire pe tema “Promovarea investitiilor de mediu; surse de finantare si pregatire a proiectelor”. Organizatorii acestei intilniri au fost Patronatul Serviciilor Publice (al carui presedinte este domnul Florian Dudu)  in colaborare cu Centrul de Consiliere pentru Dezvoltarea Locala.

Potrivit reprezentanţilor companiei, la seminar au participat experti din cadrul Ministerul Mediului si Padurilor, Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Finantelor Publice, Autoritatea Nationata de Reglementare si Monitorizare a Achizitiillor Publice, Autoritatea Nationala de Reglementare pentru serviciile Comunitare de utilitati publice si nu in ultimul rind companii de apa din toata tara.

Au fost puse in discutie teme precum: stadiul national general al implementarii proiectelor in cadrul POS Mediu, stadiul pregatirilor pentru perioada de programare 2014 – 2020 a proiectelor cu finantare europeana, discutii privind implementarea proiectelor cu finantare europeana la operatorii regionali din ţară.   

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator