fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

Reprezentanţi ai C.A.A. au fost invitaţi la FORUMUL SERVICIILOR PUBLICE de la Braşov, desfăşurat la finele lunii februarie. Tema discuţiei a fost “Serviciile publice în societatea românească şi în context comunitar – adaptarea la evoluţii şi necesităţi prin transparenţă şi responsabilitate publică”.

Organizatorul acestui eveniment internaţional a fost Patronatul Serviciilor Publice, prin preşedintele patronatului, dl. Florian Dudu.

"Forumul Serviciilor Publice reprezinta o noua oportunitate si un bun prilej de a va intalni cu partenerii de dialog social si profesional, de a schimba informatii si idei practice cu privire la noutatile si modificarile care au intervenit in ultimul timp sau care urmeaza sa intervina in activitatea serviciilor comunitare de utilitati publice cum ar fi: finantarea acestora si reducerea costurilor de operare, noile tendinte in abordarea problemelor de mediu, satisfacerea nevoilor de calificare a fortei de munca in vederea furnizarii de servicii publice de calitate pentru cetateni" spun organizatorii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator