fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Săptămâna trecută a fost semnat la sediul Companiei de Apă Arieş Turda, contractul de furnizare echipamente SCADA (sistem de control, automatizare si achizitii date). Numele contractului este “Achizitionare Sistem SCADA”. Anuntul  de participare a fost publicat in SEAP.

Castigatorul licitatiei este firma  SC Electromatic Systems SRL Brasov, iar pretul contractului este de 4.667.788,04 lei fara TVA, informează reprezentanţii companiei.

Alexandru Sabău, directorul general al CAA, spune că se doreşte realizarea unui Dispecerat Central (DC) amplasat în sediul central al C.A.A. şi implementarea în cadrul acestuia a unui sistem de monitorizare, control/comandă.

Pe un calculator se vor gestiona toate datele provenite din  dispecerate,  staţii de pompare apă potabilă, staţii hidrofor, staţii pompare ape uzate si staţii camere deversoare.

"Noul sistem centralizat de monitorizare şi control va asigura interfaţa cu toate sistemele de automatizare, măsurare şi control din cadrul acestui proiect şi va include toată aparatura de monitorizare, reglare, comandă, control şi transmisii date necesare" explică Sabău.

Scopul acestei investiţii îl constituie creşterea randamentului de funcţionare a sistemului de alimentare cu apă, reducerea cheltuielilor operaţionale, respectiv creşterea calităţii serviciului de furnizare a apei consumatorilor abonaţi.
 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate