m install
petlinii
nello construct

Atenţie la serviciile turistice!

floris

În goana nebună după oferte turistice avantoajoase, uităm să privim cu atenţie şi serviciile oferite. Abiam după ce ne-a cazat constatăm că pliantul publictar era multe prea generos în infomaţii, iar realitatea este cu totul alta!

 

 

În aceste zile, Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj (OJPC) a verificat operatorii economici care desfăşoară activitate de cazare turistică. În urma acestei acţiuni, inspectorii OJPC au constatat că la un operator economic nu erau afişate tarifele de cazare maximale, alţi doi operatori nu aveau amenajate special saloane pentru nefumători, la un bloc alimentar prepararea micului dejun era făcută cu produse expirate, la doi operatori economici informaţiile privind denumirea unor băuturi alcoolice lipseau, iar la o pensiune rurală s-a constatat neafişarea preţului pentru micul dejun. Pentru abaterile semnalate au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, din care şapte amenzi în valoare de 12.000 lei şi 3 avertismente şi a fost dispusă măsura opririi temporare a prestării serviciului la opt operatori economici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: