m install
petlinii
nello construct

Cantatur îşi îmbie clienţii cu premii la tombolă

floris

Societatea de taximetrie Cantatur din Turda a demarat, de ieri, o campanie în vederea atragerii de noi clienţi sau fidelizării clienţilor existenţi. Fiecare călător cu taxiurile purtând însemnele Cantatur poate câştiga un televizor, un aspirator, un cuptor cu microunde sau un DVD player.

 

Premiile vor fi oferite în cadrul unei tombole, care va avea loc în 1 mai. Campanie se derulează în perioada 15 martie – 30 aprilie.

Până la tombolă, însă, cei interesaţi trebuie să adune minim trei bonuri de taxi, pe care le vor pune într-un plic sigilat şi îl vor preda oricărui şofer de la Cantatur, acesta urmând să-l predea la dispeceratul fiermei de pe strada 22 Decembrie. Odată cu cele trei bonuri de taxi, trebuie menţionate şi datele personale de contact: nume, prenume, serie şi număr de BI/CI, adresa, număr de telefon. Clienţii pot depune în această perioadă mai multe plicuri, numărul acestora fiind nelimitat, cu singura condiţie ca fiecare să conţină minim 3 bonuri de taxi.

„Mai multe plicuri, mai multe şanse de câştig”, au transmis oficialii societăţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: