fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu
Acţiunile de control întreprinse în ultima perioadă de comisarii CJPC Cluj, în reţeaua de comercializare a produselor de carne congelată, a dus la identificarea unor produse neconforme. În fapt, a fost descoperită la vânzare o mare cantitatea de sortimente de carne de pasăre congelată vrac, achiziţionată din diferite surse şi schimbată starea termică, în vederea ambalării individuale şi aplicării etichetei cu marca Fragedo Ice.

Modul de redactare al elementelor de identificare-caracterizare este ilizibil. De asemenea, aplicarea aceluiaşi cod de bare pentru diferite sortimente şi cu un termen de valabilitate diferit de cel de pe ambalajul original, a creat suspiciunea că eticheta produsului a fost reprodusă. Mai mult, operatorul economic nu a putut face dovada, prin lanţul de aprovizionare, că produsele sunt fabricate de  către SC Transavia SA.   

 

"Menţionăm că aceste controale vor fi extinse şi la alte unităţi în vederea identificării unor practici asemănătoare" spune Mircea Radu, inspector şef adjunct în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj. 

Totodată, a fost constatată existenţa la vânzare a unui sortiment de detergent comercializat vrac ca fiind Ariel, când de fapt documentele de aprovizionare puse la dispoziţie de către operatorul economic au evidenţiat un stoc de detergent marca Bonux!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate