fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu
Serviciul de iluminat public al municipiului Turda a fost adjudecat de către societatea Reea Procons Serv SRL din Câmpia Turzii, în urma procedurii de negociere cu publicarea în prealabil a unui anunţ de participare. Societatea concurentă a fost Elba Timişoara. În joc erau circa 2,5 milioane de euro.

Conform raportului final al procedurii de atribuire a contractului de concesionare, Reea Procons Serv SRL a oferit o garanţie mai mare pentru produsele ofertate (12 ani, faţă de 10 ani), iar în cele din urmă valoarea ofertei financiare a fost de 10.555.764,62 lei (fără TVA), comparativ cu cea a timişorenilor, care s-a ridicat la 10.985.201,34 lei.

Conform aceluiaşi document, tarifele de operare pentru 75% din activităţi sunt mai mici la firma din Câmpia Turzii cu 28%. Pentru restul de 25% din activităţi Reea Procons Serv SRL are tarife mai mari cu 23% faţă de Elba. Raportul conţine şi o valoare de realizare a iluminatului festiv, care este de 177.705,50 lei, în cazul societăţii din Câmpia Turzii.

Obiectul contractului de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public are ca obiect modernizarea, reabilitarea, extinderea, realizarea unui sistem de telemanagement, achitarea facturilor către furnizorul de energie electrică şi întreţinerea sistemului pe o perioadă de 10 ani.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate