fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu
Studiul de fezabilitate pentru hotelul de 5 stele, care se va realiza în zona Salinei Turda, va fi finalizat săptămâna viitoare, a declarat primarul Tudor Ştefănie pentru cotidianul Ziua de Cluj. Intenţia administraţiei locale este de a găsi un lanţ hotelier puternic care va fi dispus să facă investiţia de circa 15 milioane de euro, într-un parteneriat public-privat.

Noul hotel va avea o capacitate de circa 100 de locuri, va fi dotat cu săli de conferinţe, va avea un centru spa şi o bază de tratament modernă.

“Un punct interesant la acest hotel pe care ni-l dorim va fi acela că va permite accesul direct în salină. Va avea maximul de dotări posibile. Conform studiului de fezabilitate, investiţia a fost evaluată la circa 15 milioane de euro”, a precizat primarul Ştefănie pentru sursa citată.

Primăria va încerca să găsească un partener până în martie 2011, în caz contrar va adopta alte variante pentru construirea hotelului. Nu este exclus ca Primăria să intre cu o parte din investiţie şi chiar cu hotelul de 2 stele, din centrul municipiului (hotel Potaissa).

În fiecare lună, Salina este vizitată de circa 40.000 de turişti.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate