fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu
Mircea Irimie proprietarul societăţii "Roland" intenţionează să scoată la vânzare societatea pe motiv că nu are timp să se ocupe de afaceri, problemele administraţiei publice locale îi ocupă prea mult timp, el îndeplinind şi funcţia de viceprimar al Turzii.

Într-un interviu acordat pentru Radio Transilvania, Irimie recunoşte că doreşte vânzarea societăţii sau măcar a unor componente ale acesteia.

"Vreau să reduc din activitate. Dacă vindem reţeaua rămânem cu celelalte două, la fel şi cu producţia... Vreau să diminuez din volumul de muncă. Practic soţia mea se ocupă de gestionarea firmei, de aprovizionare, desfacere, este o afacere puternică cu peste 200 de angajaţi... Putem să şi închiriem spaţiile, suntem deschişi tuturor propunerilor. Avem 12 magazine, dacă vom reuşi să vindem ce ne-am propus vom avea timp să ne ocupăm şi de restul activităţilor", explică Irimie.

Viceprimarul Turzii a mai precizat vis-a-vis de afacerea personală că deja au apărut potenţiali investitori, este vorba despre trei companii de marcă de pe piaţa de panificaţie din România.

"Nu este grabă, sunt totuşi 18 ani de muncă, vrem să se păstreze slujbele... Avem angajaţi care lucrează de 15-16 ani la noi, sunt femei care au plecat în concediu de maternitate şi au revenit tot la noi, poate suntem sentimentali dar ţinem la acest lucru", completează proprietarul societăţii Roland.

Societatea comercială S.C. Roland Impex S.R.L., cu sediul în municipiul Turda a fost înfiinţată în anul 1992 şi îşi desfăşoară activitatea în următoarele domenii: comerţ cu amănuntul, brutarie, panificaţie, laborator de cofetărie, pizzerie şi restaurant.  Conducerea şi administrarea activităţii de producţie este asigurată de personal competent şi specializat, respectiv 4 ingineri, un auditor intern, 6 maiştri brutari, 1 maistru cofetar, 3 tehnologi care organizează şi coordonează munca celor 50 brutari, 6 cofetari, 12 ambalatori, 12 feliatori, 5 mecanici, 3 persoane pentru întreţinerea curăţeniei, 18 şoferi.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate