fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu
În luna decembrie, Administraţia Financiară Turda are anunţate 7 licitaţii, pentru valorificarea unor bunuri aparţinând unor datornici la bugetul de stat. În ultima vreme, aşa cum TurdaNews v-a prezentat, aceste licitaţii s-au înmulţit, această procedură fiind singura variantă a Finanţelor de a mai recupera ceva din datoriile înregistrate. Licitaţiile sunt programate în 16 decembrie şi în 20 decembrie (RATL Turda).

Printre datornici, se regăseşte şi o persoană fizică, respectiv Moldovan Livia, căreia i se scoate din nou la licitaţie locul de casă, grădina, terenul arător, fânaţul şi pădurea, în suprafaţă totală de 40.000 mp. De data aceasta, preţul de licitaţie porneşte de la suma de 73.500 lei, fără TVA.

Societăţii Jesica Line SRL i se scoate la licitaţie două utilaje pentru măturat şi aspirat profesional. Valoarea totală a utilajelor se ridică la 24.802 lei, fără TVA. Societatea ML & Daiana SRL va încerca să-şi achite datoriile după vânzarea unui autoturism Audi A4 (19.207 lei) şi a unei automacara Clark (62.910 lei). O altă societate cu bunuri scoase la licitaţie este Vemar Trans SRL, căreia i s-a scos la licitaţie o autoutilitară Mercedes Sprinter, la preţul de pornire de 23.288 lei, şi o remorcă Ansems, la preţul de pornire de 7.680 lei. Doradis SRL este o altă societate cu datorii, căreia i se va scoate la licitaţie un spaţiu comercial situat pe strada Frăgărişte FN, la preţul de pornire de 108.128 lei, fără TVA. Societatea Authentic Building SRL va rămâne fără o pompă de amestecare PFT cu accesorii, preţul de licitaţie pornind de la 23.325 lei, fără TVA.

Însă, cea mai mare licitaţie de bunuri este cea a fostei Regii Autonome de Transport Public Turda. La licitaţia din 20 decembrie 2010, de la ora 10.00, sunt scoase la licitaţie 39 de autobuze, 2 microbuze, 2 autoturisme Dacia, 1 autoutilitară, 1 autospecială atelier, 3 microcentrale, 1 motostivuitor, 1 generator de aer cald, 1 echipament de linie ITP, 1 maşină rectificat arbore cotit, 1 pompă purificatoare, 4 cabine modulare şi 1 strung. valoarea totală a acestor active este de 93.099 lei. De exemplu, u autobuz Saviem se vinde cu preţul de pornire de 2.800 lei, unul Ikarus cu preţul de pornire de 2.900-4.200 lei, iar un autobuz articulat se "învârte" la suma de 4.200 lei.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate