m install
petlinii
nello construct

Amenzi pentru agenţiile de intermediere a forţei de muncă

zamblau eugen
floris

Comisarii CJPC Cluj s-au pus pe dat amenzi. La începutul acestei luni Comisariatului Judeţean Pentru Protecţia Consumatorilor Cluj a desfăşurat acţiunea tematică de control şi verificare a respectării prevederilor legale privind protecţia consumatorilor la un număr de 7 agenţii de intermediere a forţei de muncă.

 

Societăţile în cauză s-au ales cu trei amenzi şi un avertisment. Comisarii motivează sancţionarea prin faptul că cei care se ocupă de gestionarea firmelor nu afişează la loc vizibil a Certificatul constatator pentru punctul de lucru din Cluj. De asemenea, neinformarea completă, corectă şi precisă a consumatorilor, nespecificarea în contract a reducerilor acordate şi a modalităţilor de calcul al acestora, a termenului în care beneficiarul trebuie să prezinte agenţiei cazierul judiciar, respectiv Cetificatul medical, sunt alte probleme sesizate de comisarii de la Protecţia Consumatorilor.

 

Nici centrele de comercializare a fierului vechi nu stau mai bine

 

Aici au fost controlaţi un număr de 6 operatori economici care preiau şi  comercializează fier vechi, la  4 dintre aceştia fiind semnalate abateri. Practic nu era afişat numele firmei şi nici a programului de funcţionare, lista de preţuri cu toate taxele incluse, nu era prezentă, din acest motiv au fost acordatec amenzi în valoare de 2.000 lei şi două avertismente.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: