fbpx

Scrie un comentariu

Societatea Farkas Trans SRL din Turda a câştigat licitaţia de distribuire a merelor către elevi, în judeţul Cluj, cu o ofertă de 0,24 lei/produs/elev/zi fără TVA, cu doar 0,01 lei (1 ban!) mai puţin decât oferta celor care au pierdut licitaţia, respectiv SC Zad Tiara!

Anul trecut, o altă societate turdeană, respectiv SC Banpam Impex SRL, a câştigat licitaţia cu 0,30 lei/produs.

"Oferta declarată câştigătoare a contractului de achiziţie publică având ca obiect Furnizare fructe - mere - pentru elevii din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat acreditat din judeţul Cluj în anul şcolar 2011-2012 este cea depusă de ofertantul Farkas Trans, cu o propunere financiară de 0,24 lei/produs/elev/zi lei fără TVA. Ofertarea a avut loc pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice Astăzi (ieri - n. red.) s-au comunicat rezultatele. Dacă în decurs de 10 zile nu se vor depune contestaţii, se va proceda la semnarea contractului cu societatea câştigătoare", au precizat oficialii Consiliului Judeţean Cluj.

În acest an se vor achiziţiona peste 4,3 milioane de mere de calitatea I, care vor fi distribuite la peste 45.900 elevi, timp de 94 de zile. Cu alte cuvinte, este vorba de o afacere de peste 1.000.000 de lei, fără TVA!

Însă, TurdaNews a prezentat în EXCLUSIVITATE şmecheria prin care activitatea Banpam Impex SRL a fost preluată de Farkas Trans SRL, după ce Banpam Impex SRL a primit critici din mai multe judeţe, pentru distribuirea unor produse neconforme, fie că era vorba de cornuri, fie că era vorba de mere!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator