fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu
Seriozitatea firmei Bampan Impex SRL Turda a dat din nou rateuri. După ce nu cu mult timp în urmă am dezvăluit faptul că societatea a avut diverse probleme cu furnizarea merelor la şcolile din judeţul Sălaj, din cauza faptului că a dus mere îngheţate, care erau într-o stare jalnică, iată că societatea turdeană a avut alte probleme!

 

De data aceasta, în calitate de câştigătoare a contractului de furnizare a cornurilor în judeţul Satu Mare.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a amendat firma turdeană cu 8.000 de lei, în urma numeroaselor reclamaţii de la diverse şcoli din judeţ, care au reproşat faptul că firma distribuie cornuri tari ca piatra elevilor, care nu pot fi consumate! Cu această ocazie, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au impus societăţii turdene să se conformeze instrucţiunilor din caietul de sarcini impus la licitaţia pentru distribuirea cornurilor.

În urma discuţiilor cu reprezentanţii firmei turdene, aceştia s-au scuzat că încearcă să respecte normele impuse şi au spus că problemele probabil au survenit din cauza faptului că produsele de panificaţie se distribuiau o dată la trei zile. Firma turdeană, care a înregistrat mai multe probleme de acest fel în diverse zone ale ţării, a plătit 1.500 de lei din amenda impusă, în termen de 48 de ore şi îşi continuă activitatea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator