fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu
Societatea Bam Pan Impex SRL Turda, care a câştigat licitaţia de distribuire a merelor la elevi, în şapte din cele 8 zone ale judeţului Sălaj, nu a dus ieri merele, aşa cum se prevedea în contractul de furnizare încheiat cu Consiliul Judeţean Sălaj.

 

Elevii din judeţul Sălaj au rămas cu "ochii în soare". Sau, probabil pentru a le ocupa vederea cu ceva, oficialii judeţului au distribuit pliante informative privind virtuţile alimentare ale consumului de mere, zilnic, a căror valoare se ridică la 17.430 lei.

 

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Sălaj spun că au fost sesizaţi de faptul că firma nu şi-a onorat contractul şi că au trimis o adresă, pentru solicitarea unui punct de vedere oficial, însă nu s-a primit nici un răspuns. Din câte se pare, merele au ajuns în şcoli în cursul zilei de azi, iar firma ar fi dat asigurări că merele vor ajunge la elevi, de acum înainte.

 

Societatea Bam Pan Impex SRL, o "necunoscută" pe plan local, a câştigat mai multe licitaţii în mai multe judeţe ale ţării, atât prin programul "Cornul şi laptele", cât şi prin programul mai recent "Un măr pe zi". Din informaţiile noastre, firma distribuie mere elevilor în judeţele Dolj, Iaşi, Sălaj, Cluj, Teleorman, Arad (prin atribuire directă!). Aceeaşi firmă a câştigat contracte de distribuţie a cornurilor în Satu Mare şi Ilfov.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator