fbpx

 
 
6 Comentarii

spitalturda caz

Mărturie șocantă a unei turdence, care și-a pierdut mama, după ce a internat-o la Spitalul Turda, cu test negativ, iar după aproape 20 de zile a scos-o în sicriu, moartă de COVID!

Incidentul s-a petrecut recent, în luna noiembrie a acestui an.

Elena Baciu a povestit cum și-a internat mama la Spitalul Turda (Interne), în 18 octombrie 2020, iar apoi pe când s-o scoată, după două săptămâni, i s-a transmis că este infectată, având COVID. I-au spus că ”n-au avut ce face”, că deja COVID-ul e peste tot și nu au nicio vină că l-a contactat în Spital.

Era duminică, 1 noiembrie 2020.

Apoi, luni dimineața, au dus-o pe secția de Contagioase. Iar miercuri dimineața i-au transmis că... a murit! I-a mai văzut doar sicriul, pentru că pe mama ei nu o mai văzuse de la internare, că nu i s-a permis.

Ascultă mărturia terifiantă a unei femei, care ridică semne de întrebare cu privire la sistemul medical românesc, pus în genunchi de COVID:

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Carnea cornel · 19:18 09.12.2020
  Medicii si asistentele din Turda sant niște incompetenți criminali si spăgari ii cunosc pe majoritatea ,vor doar bani si cadouri altfel nu vei fi tratat nu vei beneficia de nici o atenție din partea lor ,este un spital al morții si ororii.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Rodica · 07:43 10.12.2020
  Nu sunt cuvinte sa spun ceva la o așa mare durere nu pot sa cred dar la turda se poate orice condoleante familiei
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Denisa · 10:27 10.12.2020
  Mai bine sa nu mergem in spitale ca ăștia ne omoară,condoleanțe pentru doamna...măcar sa va arate in sicriu sa vedeți dacă e ea!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mircea · 00:56 11.12.2020
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Aha · 13:20 11.12.2020
  Nu doar in Turda e asa, sunt o gramada de "cadre medicale" care cred ca masca e inutila. Sunt sectii din alte spitale care au fost la un pas de a se inchide din cauza incompetentei acestor "destepti" din spitale.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Al · 21:38 19.12.2020
  Deși am avut testul covid negativ cei de la spitalul Municipal Turda m-au declarat pacient covid pozitiv, am aflat ca sunt declarată pozitiv în momentul în care am fost căutată acasă de politia locala veniți sa verifice dacă stau în izolare.

  Când mergi la spital te pun sa semnezi o declarație cum ca ești depistat covid pozitiv înainte de a avea rezultatul testului
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate