fbpx

1 Comentariu

amenintare verzii

Un susținător al candidatului Partidului Verzilor la Primăria Tritenii de Jos a avut un comportament public obraznic și amenințător la adresa mea, în calitate de jurnalist care am sesizat unele inadvertențe în declarația de avere a lui Dan Alexandru Iosif, cel care candidează din partea ”Verzilor”.

Limbajul de mahala probabil reprezintă gruparea ”verzilor” din Tritenii de Jos, iar candidatul Dan Alexandru Iosif are datoria, cel puțin morală, de a se dezice de astfel de manifestări care denotă un intelect slab și probabil și niște frustrări sexuale neconsumate.

Cel care a făcut amenințările spune că a scris de pe contul soției lui.

Iată o parte a mesajelor suburbane ale susținătorului lui Dan Alexandru Iosif:

”iti vb de pe adresa lui sotia mia ca cel pe care îl slujești u ma blocat pt ca eu îi zic adevărul dar tare as vrea sa ne întâlnim sa te vad ce bărbat esti u sa vad fata in fata mai esti asa bărbat și în legătură cu vaselina vb foarte serios nu am f...t nici un bărbat dar pe tine te f.c”.

amenintare triteni 1

”da o dau drept în gât la tine nu vi sa ne întâlnim sa vezi ce bn te simți după ce te f..t în c...r.”.

amenintare triteni 2

”roagate sa nu te întâlnești cu mn ca vei vedea atunci nu vi sa filmezi terenul de fotbal ca asa ai zis către ali ca vi anunta ma când vi te aștept.”.

amenintare triteni 3

De la ce au pornit furia și frustrările ”verzilor”?!

În calitate de jurnalist, am scris despre unele inedvertențe apărute în declarația de avere a candidatului Dan Alexandru Iosif, apropiat al fostului primar condamnat penal.

Candidatul Partidului Verde trebuie să le explice alegătorilor cum a reușit, dintr-un venit de bugetar, să-și cumpere un apartament de 52 mp în Câmpia Turzii (în anul 2019) și încă un autoturism Nissan Qashqai (pe lângă cele 2 pe care deja le deținea!). Nu de alta, dar îi poate ajuta și pe contribuabili să găsească ”soluția” pentru ca viața lor să se transforme, nu?! Asta în condițiile în care nu a avut niciun ban pus deoparte în vreun cont bancar, nu a primit moșteniri și nici nu a luat vreun credit!

Evident, acesta este un caz clar pentru Agenția Națională de Integritate, să declanșeze o cercetare a modului în care funcționarul public s-a îmbogățit.

Conform declarației sale de avere, funcționarul public din Primăria Câmpia Turzii deține 0,59 ha de pășune în Tritenii de Jos, 2 apartamente în Câmpia Turzii (unul de 76 mp, iar altul de 52 mp), 3 autoturisme (Chevrolet Aveo, VW Golf și Nissan Qashqai).

Deși articolul a fost scris în 28 august 2020, Dan Alexandru Iosif încă nu a trimis precizări oficiale privind inadvertențele sesizate, deși soția lui a promis acest lucru.

Citește și:

Dan Alexandru Iosif se vrea primar la Tritenii de Jos, dar nu a văzut ”tunurile” date de fostul primar! În schimb, s-a ”îmbogățit” peste noapte!

”Revenind la activitatea sa in Primaria Tritenii de Jos, mandatul 2012-2016 este definitoriu pentru cariera sa de economist.

Atat de bun economist a fost incat nu a putut preveni faptele penale ale primarului de atunci, care au adus un prejudiciu de 20 de miliarde de lei vechi”, explică jurnalistul Ovidiu Bucur, de la RefleqtMedia.

Pe de altă parte, tensiunea existentă în Tritenii de Jos, în această campanie electorală, ar putea avea motive foarte clare, miza fiind ascunderea neregulilor din Primărie, la care a fost părtaș și Dan Alexandru Iosif.

UPDATE, 06.09.2020:

A fost identificat agresorul din echipa ”verzilor” lui Dan Alexandru Iosif.

Este vorba despre Cosmin Adrian Sașa (cont Facebook: https://www.facebook.com/cosminadrian.sasa), șofer care locuiește în Tritenii de Jos, în vârstă de 41 ani. 

În cursul zilei de azi a formulat o nouă amenințare, prin intermediul unei mesaj transmis pe Messenger.

Va fi formulată o plângere penală împotriva sa.

amenintare triteni

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Juan Magal JUAN · 13:21 06.09.2020
  Pacat de oamenii de la Tritenii de Jos!
  Animalul trebuie lasat sa isi faca singur mersul ... se omoara singur ! , lasati-l de banii lui ca se termina inainte de actul prenuptial !
  Nu pot sa cred ca din atitia oameni frumosi ce exista in acele locuri iasa in fata dejectiile cu 2 clase ; nu pot sa cred .
  In primavara am fost in trecere pe acolo si am ramas placut impresionat de curatenie , case frumos ingrijite ; ceva frumos! Si acum sa vad ca scursura asta ... vai mama iei de viata!
  Tritenii de jos meritati cu mult mai mult decit acest element!
  Ginditi bine ce va astepta daca acest element va conduce ; ,, vaseline , clante , dau drept in git la tine... "
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate