marian morar
m install
nello construct

Emil Turdean (USR Turda), un nou dosar penal! Și-l ”rezolvă” și pe ăsta?!

zamblau eugen

Pe numele lui Emil Turdean (USR Turda) a fost întocmit un dosar penal, pentru că și-a făcut de cap și a ocupat un drum comunal, care leagă satul Bădeni de DN1. Nervos, Emil Turdean acuză clasa politică că nu a făcut ”descentralizare” astfel încât el să poată închide drumul când vrea el, doar cu acordul primarului din Moldovenești, prietenul său.

Emil Turdean este fostul președinte al USR Turda, dar conducătorul ”de facto” al grupării politice conduse în prezent de Ciprian Rigman, care e considerat ”brelocul” lui Turdean, finanțatorul care vrea să-și impună oamenii la conducerea orașului, pentru ca apoi să-și poată face de cap.

Emil Turdean a apelat la prietenul său, Secară Dorel, care este consilierul Ministrului Agriculturii Adrian Oros (o fi ”trafic de influență”?!). Recunoaște chiar el asta! Rămâne de văzut dacă se vor face presiuni pentru ca dosarul să fie ”aranjat”. Până atunci, adjunctul șefului Poliției Moldovenești merită toată lauda (nu-i cunosc numele, dar zău că astfel de oameni merită promovați!) pentru că nu s-a intimidat de latifundiarul care are impresia că poate face orice, oricând și poate cumpăra pe oricine, ca să-și poată impune interesele. Însă, recunoaște și Emil Turdean că este un polițist corect. ”Este un om corect, este omul legii! Este singurul care s-a luptat cu mafia hoților din păduri”, recunoaște Emil Turdean.

”Există într-adevăr un dosar penal pe rol, privind blocarea drumului public care asigură accesul între DN1 și localitaea Bădeni. E un drum agricol asfaltat”, a confirmat Andreea Andrada VIȘAN, purtător de cuvânt al IJP Cluj. 

Pentru a pune ”presiune” ca să-i fie ”rezolvat” dosarul, Emil Turdean a apelat și la prietenii săi din presă, Horea Hudrea și Sabin Gherman, care să facă articole în care să-i ia apărarea.

Emil Turdean nu este la prima cercetare penală. În trecut, el a mai fost implicat într-un dosar penal după ce, ca și acum, a vrut să arate că el face ce vrea și a împușcat doi oameni. Presa vremii a relatat despre acest caz, însă cazul s-a încheiat după ce părțile ”s-au împăcat”, unele voci susținând că Turdean ar fi dat ceva bani atunci.

emil turdean ziar

Mai recent, respectiv în vara anului trecut, același latifundiar a împrăștiat dejecții animale în zona localității Bogata, fără să respecte în întregime normele în astfel de proceduri, împuțind toată zona, inclusiv zona cartierului Oprișani din Turda.

”Se aruncă dejecțiile de la ferma de porci din apropiere pe pământ ca îngrășământ probabil, dar aerul e insuportabil  și pe căldura asta e dezastru, se simte până la Turda, în Bogata stăm cu geamurile și ușile închise din această cauză, gunoiul de porc pute foarte tare. Probabil că spală gunoiul prin grajdurile unde sunt porcii și după încarcă în cisternă și le aruncă pe câmp, chiar acolo sunt câteva famili, am fost aseară prin zonă, nu am rezistat mult, după cele peste 30 grade de ieri, a bătut soarele peste acele dejecți animaliere, pute foarte, foarte tare, la noi până nu de mult aruncau doar noaptea, dar acum au tupeu și încep de dimineața  .Am auzit că a fost Garda de Mediu, dar nu cred că vor face ceva, problema asta e anuală în această perioadă a anului. S-a inițiat o Petiție în acest sens, da… o să vedem ce efect va avea. Altceva, ce am putea face?”, a scris Zolty pe blogul lui.

Citește și:

Afacerile liderului USR Turda împut zona Turzii! Chiar face ce vrea?! (VIDEO)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2