fbpx

 
 
Scrie un comentariu

spital ct

Spitalul din Câmpia Turzii intră pe lista unităților medicale din România în care a penetrat COVID-19, după ce de azi s-au confirmat mai multe cazuri de infecții, în rândul personalului medical.

„La nivel de municipiu în general dar și la nivel de spital în special s-au luat toate măsurile de prevenire a răspândirii acestui temut virus. Din păcate virusul a fost adus la noi din exterior. Ca și în cazul de la Policlinica veche virusul a fost adus de la persoane din Turda. În acest moment s-au luat toate măsurile medicale ce prevede protocolul la secția în care au fost confirmate aceste cazuri”, a spus primarul Dorin Lojigan.

Persoana bănuită că a dus coronavirusul în spitalul din Câmpia Turzii ar fi o infirmieară din Turda. Ea a mai dat virusul la alte 3 colege, respectiv asistente de pe secția Paleative. În plus, s-a îmbolnăvit și o persoană de 81 de ani, mama unei foste angajate din Primăria Câmpia Turzii, care era internată pe secția respectivă. Celelalte două cazuri de pacienți au ieșit negativ la testare.

Primarul Dorin Lojigan a anunțat că s-a închis secția paleative din cadrul Spitalului.

Situația este delicată, în condițiile în care acest nou caz de COVID-19 din Câmpia Turzii are legătură tot cu o persoană din Turda! Cu toate acestea, oficialitățile nu dau nicio situație privind infecțiile cu COVID-19 la nivelul municipiului Turda, însă unele voci susțin că situația ar fi dramatică.

TurdaNews a scris despre problemele neinformării și despre unele cazuri de COVID-19 de la Turda.

Citește și:

În timp ce nu se mai anunță numărul de cazuri COVID-19 din Turda, turdenii sunt refuzați de la... donarea de sânge!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate