marian morar
m install
nello construct

Transparență TOTALĂ! Vezi ce salarii sunt în Primăria Turda și în Primăria Câmpia Turzii!

zamblau eugen

TurdaNews vă prezintă ce salarii și indemnizații se câștigă în Primăria Turda și Primăria Câmpia Turzii, pentru toate funcțiile și încadrările! 

Primarul din Turda, Cristian Matei, are o indemnizație lunară brută de 14.560 lei, la care se mai adaugă sporuri pentru proiectele europene accesate, în valoare de 3.640 lei. La Câmpia Turzii, primarul Dorin Lojigan câștigă 13.520 lei brut. Viceprimarul din Turda, Lucian Nemeș, câștigă 12.480 lei/lună brut, în timp ce la Câmpia Turzii omologul său, Sabin Ghemeș, are un salariu brut de 11.440 lei. Consilierii locali din cele două localități câștigă 10% din indemnizația brută a unui primar, adică 1.456 lei brut la Turda și 1.352 lei brut la Câmpia Turzii.

La Turda, un șofer are salariu de 3.400-3.500 de lei brut, în timp ce la Câmpia Turzii veniturile brute ale unui șofer sunt pe la 3.100-3.300 lei.

Șefii de serviciu din Turda ajung la salarii brute de 9.500 lei/lună, la care se mai pot adăuga și sporuri pentru proiectele europene accesate (cel mai mare sport: 2.634 lei/lună). La Câmpia Turzii, șefii de serviciu ajung la 7.250 lei brut.

Totuși, cele mai mari salarii le au administratorii publici și/sau secretarii generali ai UAT-urilor (precizare: primarul, viceprimarul și consilierii locali nu primesc salarii, ci indemnizații!). La Turda, administratorul public Dorin Apahidean are 12.480 lei/lună brut, în timp ce la Câmpia Turzii secretarul general al UAT-ului, Niculae Ștefan, are 8.841 lei brut.

De precizat că la salariile brute se aplică impozite și rețineri de circa 40%, diferența fiind venitul net.

În bugetul local pentru anul 2020 (total cheltuieli salariale), la Turda sunt prevăzute cheltuieli cu salariile personalului în valoare de 128.892.000 lei, în timp ce la Câmpia Turzii sunt prevăzute cheltuieli salariale de 19.120.000 lei lei.

Administrațiile locale sunt obligate prin lege să facă publice aceste date privind veniturile salariale de două ori pe an, la 30 martie și la 30 septembrie.

Datele integrale pentru Primăria Turda le puteți vizualiza AICI.

Datele integrale pentru Primăria Câmpia Turzii le puteți vizualiza AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2