fbpx

Icon 1 Comentariu

petre rosca pradator sexual

Petre Roșca, autointitulatul episcop din Câmpia Turzii, este acuzat că ar fi un ”prădător sexual”, pentru că ar fi atras un tânăr cu orientări mai ciudate, care nici măcar nu are Bacalaureatul luat, oferindu-i titlul de ”preot” și ținând slujbe religioase împreună!

Acuzația a fost lansată de clujeanul Călin Mărincuș, într-un live pe Facebook (îl poți viziona la finalul articolului, referirea la petre Roșca fiind chiar la început), acesta prezentând și câteva ”detalii”.

Călin Mărincuș a solicitat intervenția Poliției, ca să se ”ia măsuri”. El a povestit despre ”un băiat”, Paul Covaci, din Panticeu, care ”s-a împotmolit” la școală prin clasele IX-X, neavând Bacalaureatul. În plus, cică ar avea apucături de ”gay”

Paul Covaci l-a cunoscut pe Petru Roșca, autointitulatul episcop din Câmpia Turzii, care ar avea ”pasiuni apropiate băiatului”. Petru Roșca l-ar fi ”racolat” pe Paul Covaci, proclamându-l... preot! 

Călin Mărincuș a prezentat și niște poze.

Mai jos este ”preotul” care nici măcar nu are Bacalaureatul, în... fundul gol:

poza1

Mai jos este același tânăr, îmbrăcat în haine preoțești:

poza2

Mai jos este tânărul ”preot” cu ”episcopul” Petre Roșca:

poza3

De asemenea, a fost prezentat și un filmuleț cu momentul în care ”episcopul” Petre Roșca îl face ”preot” pe tânărul cu orientare ”gay”:

poza4

Călin Mărincuș îl acuză pe Petre Roșca că ar fi un ”prădător sexual”, care îi ademenește pe tineri cu titulaturi de ”preoți”, pentru a-și satisface apucăturile. Mărincuș a atras atenția că astfel de personaje sfârșesc prin a deveni pedofili, pentru că, îmbătrânind, nu ar mai reprezenta atracție pentru tinerii de 20 de ani, iar pentru a se simți că ”domină” ar trece înspre copii. ”Vă jur că avem un viitor pedofil”, a spus Mărincuș, care a precizat că are dovezi mult mai clare privind apucăturile lui Petre Roșca, însă nu le poate prezenta public, dar e dispus să le ofere organelor abilitate, în cazul în care sunt dispuse să ancheteze acest caz.

”Faptul că s-au proclamat preoți nu este atât de grav, pentru că fiecare își poate face religie fără nicio problemă, însă acest Petre Roșca este un prădător sexual”, a spus Călin Mărincuș.

Despre Petre Roșca

Despre Petre Roșca, TurdaNews a scris încă de acum 2 ani, când s-a autointitulat episcop.

Petre Roșca, fost cântăreț plătit al Bisericii ortodoxe Nr 2 din Câmpia Turzii, până la 31 decembrie 2017, a devenit EPISCOP! El a primit și un nume sub care își va desfășura activitatea, așa cum primesc înalții slujitori ai bisericii: PS Petre Ghirișanul.

Petre Roșca a fost hirotonit episcop în Patriarhatul Ortodox al Națiunilor, o biserică ortodoxă de rit vechi din Franța. Oficialii Bisericii Ortodoxe române nu recunosc, însă, această biserică și spun că nu este canonică, lăsând să înțeleagă că e stilul de biserică în care fiecare se proclamă ce vrea.

Petre Roșca a fost cantor al Bisericii Ortodoxe nr. 2 din Câmpia Turzii (fiind și angajat al Primăriei Câmpia Turzii), de unde câștiga anual aproape tot atâția bani câți câștiga din funcția de angajat al Primăriei Câmpia Turzii. Interesant este că actualul episcop s-a băgat și în politică, înainte de a fi ”uns” slujitor al Domnului, de rang înalt, în cadrul bisericii ortodoxe din Franța. Petre Roșca a fost candidat pe lista de consilieri locali ai PSD Câmpia Turzii, însă nu există șanse ca noul episcop să activeze în Consiliul Local din Câmpia Turzii, deoarece ocupa un loc mai spre coada listei. N-a reușit în politică, însă a dat lovitura în cele bisericești, devenind primul episcop din Câmpia Turzii!

Citește și:

Un fost cântăreț al Bisericii Ortodoxe din Câmpia Turzii și fost candidat din partea PSD a ajuns primul EPISCOP care va circula cu o Dacie!

IPS Andrei: Intră sub incidența Codului penal!

IPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a transmis o circulară prin intermediul căreia atrage atenția că numitul Petre Roșca, din Câmpia Turzii, s-a autointitulat ”episcop”, cu titulatura de ”Petre Ghirișeanul”, în cadrul așa-numitei ”grupări a ortodocșilor de pretutindeni”.

IPS Andrei amintește faptul că Petre Roșca a fost ”cântăreț” în cadrul Parohiei Ortodoxe Române Câmpia Turzii II până la data de 31 decembrie 2017, după care a părăsit Biserica Ortodoxă, alăturându-se unui cult nerecunoscut, atrăgând atenția că sunt credincioși care sunt ademeniți să cadă în păcat, inducându-i în eroare.

IPS Andrei atrage atenția că gruparea din care face parte Petre Roșca nu poate fi considerată o Biserică, în adevăratul înțeles al cuvântului, pentru că este nerecunoscută și nu respectă regulile canonice ale Bisericii Ortodoxe Române.

”Această entitate nu este recunoscută de către Biserica Ortodoxă Română și nici de Statul Român, neavând o formă juridică declarată. Prin urmare, gruparea domnului Petre Roșca riscă să intre în incidența Legii 489/2006 - Legea pentru libertatea religioasă și regimul general al cultelor, care prevede în art 23 alin. 4: ”Exercitarea fără drept a atribuțiilor de preot constituie infracțiune și se pedepsește conform Codului Penal”.”, a precizat IPS Andrei.

Acesta le transmite credincioșilor să se depărteze de astfel de personaje, care ”fac dezbinări și sminteli”.

Citește și:

Autointitulatul episcop din Câmpia Turzii, Petre Roșca, ar putea intra sub incidența penală!

Cu ”măicuțele”, în Grecia!

Autointitulatul episcop de Câmpia Turzii, Petre Ghirișanu, alis Petre Roșca, a ajuns și prin Grecia, în zona stațiunii Paralia Katerini.

El a pus câteva fotografii controversate pe contul său de Facebook, atât cu o sticlă de ”ouzo” (băutura alcoolică a grecilor, un fel de țuică) dar și cu câteva femei în costume de plajă, menționând că este cu ”măicuțele”.

Întrebat dacă a ajuns în rai, episcopul Petre Roșca Ghirișanu nu a răspuns decât cu un ”Yes baby!” celei care l-a întrebat.

Citește și:

Episcopul Petre Roșca ”Ghirișeanul”, cu ”măicuțele” în Grecia!

Petre Rosca 2

Vezi mai jos live-ul transmis de Călin Mărincuș (discuția despre Petre Roșca este chiar la începutul live-ului):

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator