fbpx

Icon 1 Comentariu

daghemana

Patronul societății Daghemana SRL, Dan Gheorghieș, a pierdut procesul cu Poliția Locală Câmpia Turzii, după ce a contestat aplicarea unei amenzi de 400 de lei, în luna februarie a acestui an.

”Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petentul G. D., CNP .., cu domiciliul în ..., în contradictoriu cu intimatul S. P. P. L. C. T., cu sediul în ..., împotriva procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria A nr. 1725/08.02.2019. Respinge ca neîntemeiată cererea de obligare a intimatului la plata cheltuielilor de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile la Tribunalul Cluj, cererea de apel urmând să fie depusă la Judecătoria Turda. Pronunţată astăzi, 05.12.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”, se menționează în decizia instanței.

Patronul de la Daghemana a făcut presiuni la adresa Poliției Locale și a administrației locale pentru a se permite încălcarea legii, în cazul clienților magazinului său, care parcau fix în intersecție, îngreunând astfel vizibilitatea celor care se aflau în trafic.

Practic, Dan Gheorghieș solicită polițiștilor locali să treacă cu vederea încălcarea legii, în cazul în care cei care încalcă legea sunt clienții magazinului său. În acest sens, el a invocat și faptul că este ”partener” al Primăriei, respectiv ”sponsor” la diverse evenimente.

Magazinul respectiv este situat chiar la o intersecție cu drumul național/european, iar eventualele opriri ale unor autovehicule în zona intersecției nu este permisă, pentru că obturează vizibilitatea. În intersecția respectivă s-au produs mai multe accidente, în ultimii ani.

TurdaNews a relatat despre acest caz la vremea respectivă.

Citește detalii:

Patronul de la Daghemana vrea reguli speciale doar pentru el! Poliția nu are voie să-i amendeze clienții, chiar dacă încalcă legea!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    mircea · 00:57 07.12.2019
    Parerea mea e ca in aceasta intersectie trebuie sa se faca un studiu foarte bine facut.Cred ca trebuie stabilit un traseu bine definit pentru pietoni ca trecere de pietoni e doar pe laminoristilor daca nu ma insel.Mi se pare destul de periculos ca pieton in acea zona. 471f8
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator