fbpx
Scrie un comentariu

adresa t9

Gruparea ong-istă a USR Turda, Asociația T9 condusă de Andrei Suciu (implicat în protejarea celor care au jefuit Zoo Turda), a lansat o manipulare grosolană în spațiul public (am ales această variantă, pentru că cealaltă era că sunt prea proști ca să priceapă ceva), prezentând o adresă care avea legătură cu Mihai Viteazu, pe care a asociat-o cu ”gropile” de exploatație din Turda, deși... nu au nicio legătură!

”Cine era director la Compania de Apă în aprilie 2016 și aproba construirea de 'heleștee' în apropierea Turzii?
După 3 ani, amplasamentele respective sunt pline de gunoaie depozitate ilegal.
Cristi, avem două întrebări:
Oare persoana de la Compania de Apă care a aprobat aceste 'heleștee' a fost coruptă, favorizând firmele care au extras ilegal balast din acele gropi? 
Cum se justifică eliberarea de către Compania de Apă a unui aviz de "amenajare heleșteu" pentru o firmă care se ocupa de construcția de drumuri?”, au comentat cei de la T9/USR Turda.

adresa t9 dovada

Practic, asociația condusă de Andrei Suciu a acreditat ideea că documentul respectiv ar demonstra faptul că cei de la Compania de Apă Arieș ar fi dat avize pentru lucrările de exploatație din marginea Turzii, din zona cimitirului situat dincolo de calea ferată. În realitate, așa cum poate citi oricine, documentul face referire la... Mihai Viteazu! Iar Compania de Apă Arieș nu a fost implicată în vreo procedură de avizare a lucrărilor de exploatație din marginea Turzii, acolo unde se lucrează ilegal!

Rândurile de mai jos au menirea de a prezenta, cu dovezi, adevărul din spatele manipulării grosolane a celor de la T9/USR Turda. Evident, rândurile nu se adresează celor spălați pe creier, care încă mai sunt păcăliți cu minciuni ordinare de Emil Turdean și gașca sa, ci celor care sunt în stare și au capacitatea de a analiza lucrurile prin prisma dovezilor care se prezintă.

Povestea reală a subiectului adresei este cu totul alta!

După cum se poate vedea, adresa este datată luna mai 2017. Este emisă de societatea Eco Dif Solution SRL, cu destinatar Compania de Apă Arieș SA. Fără a intra în detalii tehnice, trebuie precizat că această adresă era transmisă ulterior unei ședințe de Consiliu Local al comunei Mihai Viteazu (desfășurată marți, 25 aprilie 2017), în care s-a discutat despre solicitarea societății Eco Dif Solutions SRL de amenajare a unui bazin piscicol (heleșteu) pe raza comunei, propunere care a fost refuzată de către aleșii urbei (pentru a doua oară; practic, la această ședință s-a discutat plângerea prealabilă a societății, după refuzul inițial al Consiliului Local), în ciuda faptului că la ședință a fost prezent un reprezentant al societății, care a încercat să prezinte argumente pentru realizarea investiției.

Cu referire la acea ședință, TurdaNews a consemnat următoarele:

”Viceprimarul localității, Gligor Sasu, a invocat și un avertisment primit din partea conducerii Companiei de Apă Arieș, care ar fi spus că o lucrare de acest gen poate pune în pericol pânza freatică și alimentarea cu apă a mai multor localități, având în vedere că în zona Mihai Viteazu sunt puțurile de captare a apei ale companiei de apă. ”Dacă dăm drumul, riscăm să ajungem fără apă!”, a avertizat viceprimarul”.

Puteți citi integral articolul aici:

Mihai Viteazu: Taxele și impozitele locale rămân la nivelul din 2017 și în 2018!

Sau puteți viziona înregistrarea video a ședinței, în care au avut loc discuțiile pe această temă (de la minutul 16:20 până la minutul 38:30):

După ce consilierii locali din Mihai Viteazu au refuzat ferm să aprobe amenajare a unui bazin piscicol (heleșteu) pe raza comunei, societatea Eco Dif Solution SRL a intentat un proces în instanță, pentru anularea HCL-ului. Procesul s-a judecat la Tribunalul Cluj și a avut numărul de Dosar 4310/117/2017 (dați click pe număr, pentru a se deschide pagina instanței). Data înregistrării dosarului a fost 23.05.2017.

Primul termen a fost în septembrie 2017, iar în 18 octombrie 2017 Tribunalul Cluj a respins cererea celor de la Eco Dif Solution SRL, menținând astfel ca valabilă hotărârea Consiliului Local care a refuzat amenajarea unui bazin piscicol.

ecodif proces

Acesta este subiectul pe baza căruia cei de la T9 au vrut să manipuleze!

Pe subiectul exploatărilor ilegale de balast de la marginea Turzii, TurdaNews a scris mai multe articole. În noiembrie 2016, primarul Cristian Matei a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că lucrările sunt ilegale!

Citește și:

Exploatări de balast ilegale, pe terenurile agricole de la marginea Turzii! (VIDEO)

În februarie 2017, TurdaNews a prezentat în exclusivitate acuzațiile unui turdean, care a prezentat documente din care reieșea că societatea Napocamin, care exploata balast în zonă, i-a intrat abuziv pe terenul care era proprietatea sa!

Augustin Cernea a sunat la Poliția Turda, pentru a reclama faptul că utilajele societății Napocamin i-au intrat abuziv pe terenul deținut, exploatându-l de balast. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție/Jandarmerie, care a constatat cele reclamate, persoana vătămată deplasându-se apoi la sediul Poliției, unde a depus o plângere penală.

Augustin Cernea a adus documentele de proprietate cu el, pentru a arăta că terenul pe care se află utilajele societății, exploatându-l, îi aparține.

Citește și:

Un turdean acuză Napocamin că i-a intrat abuziv pe terenul agricol, pentru a-l exploata! (VIDEO)

Mincinoșii de la T9, asociație condusă de Andrei Suciu, s-au făcut din nou de rușine!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator