fbpx

Scrie un comentariu

sorin furdui

Adjunctul șefului Poliției Turda, comisarul șef Alexandru Băl, a făcut o caracterizare a colegului său, agentul de poliție rutieră Sorin Furdui (foto), într-un proces în care acest solicită 12.000 de euro! Însă, caracterizarea făcută de adjunctul șefului îl contrazice chiar pe subalternul său! Ce spune adjunctul șefului Poliției Turda este în contradictoriu cu ceea ce a spus colegul său!

 

Miza acestei caracterizări vizează un proces în care agentul de poliție rutoeră Sorin Furdui solicită 12.000 de euro, pentru că s-a publicat în presă un proces verbal întocmit de el, în care a greșit o adunare simplă de ordinul sutelor. Practic, polițistul rutier Sorin Burdui a scris că 290+435=652, în loc de 725! Cu alte cuvinte, a greșit adunarea pe toate cele 3 coloane!

Ce spune Alexandru Băl despre subordonatul său: ”gestionează bine situațiile generatoare de stres”. Ce spune Sorin Furdui despre adunarea greșită: ”eram foarte iritat, din cauza comportamentului contravenientului” și ”aveam o stare ridicată de stres.

Ce mai spune Alexandru Băl: ”este sociabil, (...) în relațiile cu cetățenii are o conduită demnă și respectuoasă. Ce spune Sorin Furdui, despre comportamentul său față de un șofer oprit în trafic: am fost iritat și eu astfel că i-am cerut pe un ton ferm să se întoarcă la autoturism”. Ce spune șoferul oprit în trafic, despre polițistul rutier Sorin Furdui: ”a avut o atitudine care contravine statutului aferent profesiei de polițist, fiind nervos și, așa cum chiar el a recunoscut în raportul din data de 14.12.2018 depus la dosarul 7286/328/2018 al Judecătoriei Turda, ”foarte iritat”.

Sorin Furdui solicită 12.000 de euro în instanță, pe motiv că s-a publicat o sesizare la rubrica ”Știrea Cititorului” de pe siteul TurdaNews, în care era prezentat și procesul verbal întocmit de acesta, în urma sancționării unui șofer, în care greșise o înmulțire simplă!

Citește și:

Un polițist turdean cere 12.000 de euro, ”daune” pentru că s-a publicat procesul verbal în care greșise o adunare simplă!

”Nu am observat că din eroare am greșit calculul amenzii minime pe care o poate achita contravenientul. Datorită felului în care s-a comportat acesta (n.r. i-a reproșat polițistului că face un abuz!) am avut o stare ridicată de stres”, a motivat polițistul Sorin Furdui.

”Un politist care nu poate. Nu este capabil sa faca o adunare, cum dracu are putere de discernamant?! Cum ma poate el judeca pe mine daca am gresit sau nu?”, era nemulțumirea lui Dorel Moldovan, șoferul care a reclamat greșeala de calcul aritmetic simplu din procesul verbal întocmit de polițistul rutier Sorin Furdui.

Foto articol: Facebook/Furdui Sorin

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate