fbpx

1 Comentariu

plagiat

Fiica fostului primar al Turzii, Tudor Ștefănie, și-a pierdut titlul de doctor, după ce Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis, la finele săptămânii trecute, prin vot, retragerea titlului de doctor pentru 16 persoane care obţinuseră titlul la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” a SRI.

 

“Conform documentelor postate pe site-ul CNATDCU, cei 16 sunt Romeo Oiţă, Ana Maria Goleanu, Cătălin Ştefan Ibănescu, Florina T. Ştefănie (Vevera), Nae Gabriel Radu Cătălin, Ioan Şandru, Mihai Gogancea Vătăşoiu (fost vicepreşedinte ANAF), Marius Sticlaru, Dumitru Dumbravă (general SRI în rezervă), Adela Loredana Popescu (fosta secretară a lui Gabriel Oprea), Cezar Adrian Tolescu, Ana Maria Oprea (fiica lui Gabriel Oprea), Gabriel Naghi (fost şef al SPP), Marius Alexandru Tudor (ginerele lui Gabriel Oprea), Sorin Gabriel Cozma (fost şeful Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere a Terorismului din cadrul SRI) şi Ionel Goian.”, precizează agenția de știri News.ro.

Totul a pornit de la o investigație a jurnalistei Emilia Șercan, care a publicat pe siteul pressone.ro faptul că generalul Dumitru Dumbravă, secretarul general al Serviciului Român de Informaţii (SRI), a plagiat aproape integral teza de doctorat pe care a susţinut-o în 2012 la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" (ANIMV).

Florina Vevera (Ștefănie) este căsătorită cu Adrian Victor Vevera, fost ofițer al structurii de informații a MAI (UM 0215 ”Doi și-un sfert”, actuala DGIPI), fost consilier personal al prim-ministrului Emil Boc și fost membru/președinte în Consiliul de Administrație al Transelectrica SA, iar ulterior pe la Transgaz SA. De altfel, și fiica lui Ștefănie a fost consilier personal la Ministerul Dezvoltării, condus de Elena Udrea. În guvernarea PDL-Emil Boc, Adrian Vevera a ocupat funcții cheie în sistemul energetic românesc.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    IoanaBT · 05:17 21.03.2019
    O parte din "cercetasii patriei" ... vai de noi! Pentru a ajunge la un nivel academic atat de ridicat, inseamna sa fii pasionat de munca de cercetare, sa fii insetat de cunoastere si informare continua ... dapoi astia care se preteaza la asa ceva ... lipsa totala de autocunoastere ... pardon, cunoastere prin nepotism
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator