fbpx

1 Comentariu

rotary

Rotarienii din Câmpia Turzii sunt într-un conflict deschis cu rotarienii din Turda! Chiar dacă încă nu există poziții publice exprimate în acest sens, rotarienii din Câmpia Turzii au trimis un mesaj ”pe surse” din mass media pentru omologii lor din Turda, acuzându-i că le-ar fi ”furat” un eveniment!

 

Jurnalistul Ovidiu Bucur, care citează ”surse” din interiorul Rotary Club Câmpia Turzii (deci, membrii Rotary), susține că acest conflict a izbucnit după ce rotarienii din Turda le-ar fi ”furat” rotarienilor din Câmpia Turzii un eveniment tradițional al primăverii, respectiv maratonul de înot organizat la Bazinul de Înot Turda.

Citește și:

Turda înoată, în scop caritabil, pentru SORIN ANDREI!

”Sursele noastre din cadrul Rotary Campia Turzii ne-au povestit, sub protectia anonimatului, felul in care au fost “șuntați” de la organizarea maratonului.

“Ne-am dus la Salina Turda pentru a solicita permisiunea de a utiliza Bazinul si am fost informati ca, devreme ce bazinul a fost construit din banii contribuabililor turdeni, Rotary Turda are intaietate si, daca vrem sa organizam maratonul, o putem face in colaborare cu colegii nostri”, ne-au spus rotarienii din Campia Turzii.

Toata povestea a inceput de anul trecut cand un rotarian turdean ar fi declarat, la un eveniment comun ca omologii sai din Campia Turzii n-ar trebui sa organizeze evenimente pe mosia lui”, susține jurnalistul Ovidiu Bucur.

Însă, conflictul pare a fi mai vechi de acest incident.

În noiembrie 2018, Rotary Club Câmpia Turzii l-a premiat pe omul de afaceri Emil Turdean, nimeni altul decât președintele USR Turda și cel care, public, l-a făcut ”troacă de porci” pe fostul președinte al Rotary Club Turda, Vasile Mănăilă, acuzându-l că ar fi sluga PSD-ului. La vremea respectivă, președintele Rotary Club Câmpia Turzii, Sorin Moldovan, a spus că situația nu este decât ”întâmplătoare” și că nu există niciun conflict între rotarienii din Câmpia Turzii și cei din Turda. Informațiile date publicității prin intermediul jurnalistului Ovidiu Bucur confirmă, însă, conflictul existent între cele două cluburi Rotary!

Citește și:

Scandal rotarian?! Finanțatorul ”cu diplomă” al Rotary Club Câmpia Turzii l-a făcut ”troacă de porci” pe ex-președintele Rotary Club Turda!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Rotarian · 05:00 11.03.2019
    "A servi mai presus de sine". Dar câţi rotarieni o şi aplică?....
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator