fbpx
Scrie un comentariu

cristel franc

Fostul director al societății Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Cristel Frânc, este bun de plată pentru abuzurile făcute în perioada în care a condus societatea și a demis mai multe persoane, respectiv Lucian Berchișan, Ioan Varodi și Marin Tescar.

 

Aceștia au contestat în instanță deciziile luate de fostul director Cristel Frânc și au obținut câștig de cauză, obligând societatea să le plătească salariile neîncasate. Ulterior, societatea s-a îndreptat împotriva lui Cristel Frânc, pentru a recupera aceste sume.

Citește și:

SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA pusă la plată pentru abuzurile fostului director Cristel Frânc!

Deocamdată, instanța de fond a dat câștig de cauză societății Domeniul Public Câmpia Turzii SA, iar Cristel Frânc a fost obligat la plata unei sume de aproape 6.000 de lei.

”Admite, în parte, cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Domeniul Public Câmpia Turzii S.A., în contradictoriu cu pârâtul Frânc Cristel. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 4.956 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, diferențe salariale și dobândă legală achitate de Domeniul Public Câmpia Turzii S.A. numitului Berchișan Lucian în temeiul Sentinței civile nr. 3686/2015 a Tribunalului Cluj şi Deciziei civile nr. 1252/A/2016. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 851,92 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în onorariu avocat acordat parțial, în cuantum de 500 lei și taxă judiciară de timbru în sumă de 351,92 lei. Cu drept de apel, la Tribunalul Cluj, în 30 de zile de la comunicare”, se menționează în Hotărârea 2465/2018, dată în Dosarul 6410/328/2017, dată în primă instanță de Judecătoria Turda.

Fostul director de la Domeniul Public Câmpia Turzii SA a lăsat un adevărat dezastru financiar în urma sa.

Citește și:

Ce dezastru a lăsat fostul director Cristel Frânc, la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA

În acest an, Cristel Frânc a fost nevoit să-și mai golească o dată buzunarul, după ce Judecătoria Turda a dispus transformarea unei amenzi penale neplătite în 100 de zile de închisoare, moment în care Cristel Frânc s-a speriat că ajunge după gratii și a plătit amenda penală de 4.000 de lei (rest neachitat dintr-o amendă de 8.000 de lei, dată într-un dosar în care a fost judecat pentru mărturie mincinoasă), când dosarul se afla în apel la Tribunalul Cluj.

Cristel Frânc și-a dorit să ajungă director la Domeniul Public Turda SA, după ce a fost dat afară de la societatea similară din Câmpia Turzii, dar nu a reușit acest lucru, motiv pentru care ulterior a vrut să declanșeze o ”revoluție” în interiorul PSD Turda, unde ocupa funcția de vicepreședinte, însă totul s-a încheiat cu excluderea sa din partid.

UPDATE:

Cristel Frânc ne-a contactat pentru a preciza că a plătit amenda penală, dar că aceasta era pentru fiul său, care are același nume.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator