fbpx

Scrie un comentariu

andrei suciu

Președintele Asociației T9, Andrei Suciu (foto dreapta), nu mai spune nimic despre jaful care a avut loc la Zoo Turda, deși are cunoștință despre mai multe date, având în vedere că a participat la un inventar direct care arăta amploarea neregulilor care s-au produs acolo și din cauza cărora lucrările au stagnat, deși investiția trebuia finalizată încă din 2012. Asta deși termenul ”de tăcere” invocat de el a expirat în aprilie 2018!

 

Dacă despre jaful de la Zoo Turda, unde au ”dispărut” între 1.800.000-3.000.000 de lei, nu mai spune nimic, în schimb își continuă ”războiul” cu jurnalistul care a dezvăluit neregulile de la Zoo Turda și care a prezentat public dovezi privind implicarea lui Andrei Suciu în ascunderea unor informații privind proporțiile neregulilor de acolo.

După ce l-a acționat în judecată pe jurnalistul Gelu Florea, cerându-i daune de 10.000 de euro, iar instanța i-a respins cererea, considerând că jurnalistul s-a bazat pe dovezi certe în articolele redactate de el, Andrei Suciu a decis să depună apel la decizia Judecătoriei Turda, pentru că nu putea candida la alegerile din 2020 cu un proces pierdut ”pe toată linia”. Pe lângă cei 10.000 de euro pe care i-a vrut de la jurnalist, pentru daune morale, Andrei Suciu a dorit și ca instanța să-l oblige pe jurnalistul Gelu Florea să nu mai scrie despre persoana sa în viitor.

Citește și:

Cum a pierdut Andrei Suciu procesul de 10.000 de euro, cu jurnalistul Gelu Florea! Vezi mențiunile instanței, care a confirmat că Gelu Florea a spus numai adevărul!

Vă reamintim că Andrei Suciu a depus peste 100 de file de ”dovezi”, în care îl acuza pe jurnalistul Gelu Florea că ar fi spus minciuni sau că l-ar fi denigrat, angajând și un avocat cu circa 1.000 de euro, dar cu toate acestea a pierdut procesul, instanța dând câștig de cauză jurnalistului turdean, care s-a reprezentat singur în proces, fără să apeleze la un avocat.

”Este dreptul domniei sale să facă apel, să-și bage avocați de mii de euro, să-mi ceară zeci de mii de euro daune... Ce pot să spun turdenilor și cititorilor TurdaNews e că nu-mi vor închide gura! Atâta timp cât de la Zoo Turda au dispărut 1.800.000-3.000.000 de lei, iar domnul Andrei Suciu a ascuns informații importante, pe care turdenii aveau dreptul să le știe, eu voi lupta să se afle adevărul, în timp ce domnul Andrei Suciu va lupta să nu se afle nimic! E clar cine are o problemă în această poveste a dispariției banilor...”, a comentat jurnalistul Gelu Florea.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator