fbpx

Icon Scrie un comentariu

Calin Giurgiu

Directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Călin Giurgiu, a transmis un răspuns halucinant cu privire la modul de cheltuire al banilor societății, precizând că până la suma de 132.519 lei poate face achiziție directă, cu cine vrea el, fără să dea socoteală nimănui, chiar dacă încă nu are un buget de venituri și cheltuieli aprobat pentru acest an!

 

”Prin prezenta va informam ca modalitatea de achizitie pentru servicii de publicitate a fost "ACHIZITIE DIRECTA". Conform legislatiei in vigoare, respectiv LEGEA 98/2016, Autoritatea Contractanta are dreptul de a achizitiona direct prin intermediul catalogului electronic publicat in SEAP produse sau servicii pana la valoarea de 132.519 lei fara TVA”, este răspunsul primit de TurdaNews, care în ”traducere” ar însemna că directorul poate cheltui cum vrea el, dacă achiziția se încadrează în suma de 132.519 lei, fie că are sau nu are buget de venituri și cheltuieli aprobat în acest sens.

Citește și:

Directorul DP Câmpia Turzii, Giurgiu Călin Dan, face favoritisme pe banii societății!

Ce a solicitat TurdaNews:

”Prin prezenta, va rog sa-mi comunicati modalitatea prin care ati ”selectat” o firma noua pentru serviciile de publicitate online, in conditiile in care audienta respectivului site este de cateva ori mai mica decat cea a TurdaNews, iar serviciile noastre sunt la aceeasi valoare.

Va rog sa ne transmiteti care au fost criteriile de atribuire si de ce oferta TurdaNews, care are aceeasi valoare dar la o audienta mai mare, a fost exclusa din procedura dvs!

Va rog sa-mi transmiteti BVC-ul pe anul 2018 sau sa-mi precizati suma alocata pentru acest an pentru servicii de publicitate (sau similare).”.

Totodată, prin răspunsul transmis, care menționează că până la suma de 132.519 lei pot achiziționa direct, fără nicio procedură, chiar dacă nu ai buget de venituri și cheltuieli aprobat, directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA le transmite celor de la Primăria Câmpia Turzii că sunt habarniști, deoarece ei nu au inițiat nicio procedură până în acest moment (invocând faptul că nu au avut buget de venituri și cheltuieli aprobat sau că nu au fost finalizate procedurile de achiziție).

Până la această oră, SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA nu a putut prezenta bugetul de venituri și cheltuieli pentru acest an, aprobat de organele competente!

TurdaNews solicită public Primăriei/Consiliului Local Câmpia Turzii (în calitate de acționar unic), AGA societății și Consiliului de Administrație al societății, prezentarea unei poziții publice legate de acest caz! Să vedem, vor acoperi incorectitudinea sau vor lua poziție?!

Citește și:

Directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii a rezolvat problema deszăpezirii: a dat 500 de lei și la știri străzile apar deszăpezite!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator