BannerPMP 21.03 650

asacons anunt21.03.2019

Scrie un comentariu

Un turdean acuză faptul că Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda a clasat un dosar, intrumentat în urma unei plângeri depuse după ce fiul său a fost bătut în apropierea Școlii ”Avram Iancu” din Turda, motivând că el și-ar fi retras plângerea, lucru care nu ar fi adevărat!

 

Tatăl minorului M.R.C, în vârstă de 12 ani, a reclamat faptul că băiatul său a fost bătut în data de 18 septembrie 2017, în apropierea școlii ”Avram Iancu” din Turda, de doi băieți. Plângerea a fost depusă la data de 28 septembrie 2017, la Poliția Turda.

Procurorul Sas Anca-Raluca susține că dosarul s-a clasat în data de 6 noiembrie 2017, pe motiv că în data de 19 octombrie 2017 tatăl băiatului și-ar fi retras plângerea. Acesta, însă, neagă acest lucru! ”Eu nu mi-am retras plângerea!”, spune tatăl copilului.

Ba mai mult, odată cu primirea Ordonanței de clasare a dosarului, tatălui copilului bătut i s-a comunicat și faptul că... are de achitat cheltuielile judiciare! ”Adică, eu rămân și cu copilul bătut și cu banii luați!”, a concluzionat, indignat, turdeanul în cauză.

Totuși, el admite că atunci când a dat declarația ar fi menționat că nu vrea tragerea la răspundere penală a minorului care i-a agresat copilul, ci doar să fie sancționat cu o amendă contravențională. Din câte se pare, această precizare a sa ar fi stat la baza clasării dosarului penal, în condițiile în care el nu a mai dorit tragerea la răspundere penală a agresorului.

Foto: arhivă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator