fbpx

Scrie un comentariu

Directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Călin Giurgiu, a plătit 500 de lei unui site de știri, iar acesta a transmis informația că în Câmpia Turzii ”peste 180 de kilometri au fost parcurși de echipele de deszăpezire”, precizându-se că s-a ”intervenit de câte două ori pe fiecare stradă și de patru ori pe drumul național”.

 

Numai că, realitatea din teren pare a fi cu totul alta, cetățenii Câmpiei Turzii distribuind pe Facebook mai multe fotografii cu străzi pline de zăpadă, unde nu se vedea nici urmă de intervenție, deși directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii susține că a intervenit de ”cel puțin 2 ori”.

„Am intervenit de câte două ori pe fiecare stradă și de patru ori pe drumul național. În conformitate cu regulamentul de intervenții în condiții de iarnă, prioritate 0 este Drumul Național, în categoria a doua intră străzile Republicii, Gheorghe Barițiu, Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Aurel Vlaicu și George Coșbuc, apoi în categorii inferioare intră străzile din cartiere. Echipele de deszăpezire au rămas în comandament de iarnă și vom face toate eforturile să degajăm străzile”, a spus Călin Giurgiu, de 500 de lei, citat de Refleqt Media.

Până în acest moment, Consiliul de Administrație al societății, AGA, Consiliul Local sau Primăria Câmpia Turzii nu au anunțat vreo decizie în privința procedurii abuzive în care directorul societății, Călin Giurgiu, a decis să dea banii societății pentru ”deszăpeziri reușite” în mass media. În cazul în care nu se vor lua măsuri publice, TurdaNews va depune o plângere penală pentru cercetarea cazului, solicitând lămurirea situației și stabilirea vinovaților.

Citește și:

Directorul DP Câmpia Turzii, Giurgiu Călin Dan, face favoritisme pe banii societății!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator