fbpx

Scrie un comentariu

Noul director al SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, Giurgiu Călin Dan, și-a dat în petec la mai puțin de 2 luni de la numirea în funcție! Cu de la sine putere, el a încheiat un contract se ”servicii publicitare” pe un site care apăruse de... vreo 2 săptămâni! Că omul își permite, doar nu-s banii lui!

 

Achiziția cu pricina a fost făcută în 16 ianuarie 2018: 500 de lei/lună, timp de 12 luni, pentru siteul refleqtmedia.ro, care aparține de societatea Blackbelt Marketing SRL, condusă de Ovidiu Bucur. Pentru ce se dau acești bani? Secret! Nu există detalii despre ofertă, așa cum ar trebui să existe la orice ofertă onestă de pe SEAP (Serviciul Electronic de Achiziții Publice).

Se precizează doar: ”publicarea de afișe, machete, comunicate publicitare pe siteul refleqtmedia.ro, în condițiile și pe suprafața convenită contractual. Deci... nici un detaliu! Asta ridică și mai mult un mare semn de întrebare asupra procedurii corecte de achiziție a serviciilor publicitare, pentru că directorul Giurgiu Călin Dan a cumpărat ceva, fără să știe exact ce, doar de dragul de a cumpăra! Că doar nu-s banii lui, ci ai societății! Ca să nu mai vorbim de faptul că a cumpărat ”12 bucăți”... Evident, în contract se va trece luni, nicidecum ”bucăți”... Sau, poate îi dă Ovidiu Bucur toate ”bucățile” într-o zi, iar directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA va pune jos bănetul, respectiv 6.000 de lei din contul SC DPCT, că trebuie omul să plătească ”bucățile”, nu?! Că doar nu le plătește de la PFA-ul său (apropo: apare în stare de funcționare!), ci din bugetul SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA!

TurdaNews a transmis o serie de întrebări către SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, însă directorul Giurgiu Călin Dan nu a catadicsit să răspundă.

Ce am solicitat:

- modalitatea prin care s-a selectat firma respectivă, pentru servicii publicitare, în condițiile în care este nouă pe piață, iar societatea noastră (de exemplu) oferă servicii similare, la audiențe certificate mult mai mari, la același preț!

- bugetul de venituri și cheltuieli al societății, pentru anul 2018, din care să reiasă faptul că există bugetate cheltuieli pentru servicii publicitare, în anul 2018.

- care este valoarea alocată serviciilor publicitare, pentru anul 2018?

În cazul în care directorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA nu catadicsește să ofere aceste informații, vom solicita cercetarea sa și luarea măsurilor care se impun!

Vă reamintim că nu cu mult timp în urmă, SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, a apărut pe un posta național, care a făcut mișto de faptul că la Câmpia Turzii se asfalta... cu punga! La vremea respectivă, directorul Giurgiu Călin Dan spunea ”că anul 2018 face parte din secolul al XXI- lea”, motiv pentru care asfaltarea cu punga este un exemplu al performanței la care a adus societatea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator