fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Președintele asociației T9, Andrei Suciu, se aliază cu președintele USR Turda, Daniel Doboș (cel care a făcut ani grei de pușcărie în Germania, pentru o uciderea a 2 persoane!), pentru a lovi în TurdaNews, singurul organ de media local care a publicat dovezi despre anii grei de pușcărie pe care liderul USR Turda i-a făcut în Germania! Se folosesc documente CONTRAFĂCUTE (vezi proba, în articol!).

 

Andrei Suciu și fostul pușcăriaș pentru crime, Daniel Doboș, au publicat un material mincinos la adresa TurdaNews, susținând că siteul de știri ar fi plătit de primarul Cristian Matei, pentru a publica articole ”la comandă”.

”Doar ca sa înțelegeți de ce Gelu Florea face ce face în ultima luna de zile. Primarul plătește porcăriile pe care gazetarul le scrie, din banii voștri. Și e vorba de mulți bani!”, spune fostul pușcăriaș-criminal (Dovada 1, de la finalul articolului), indicând o postare de pe siteul asociației T9, în care se afirmă: ”Ați crezut cumva că „jurnaliștii” sunt independenți? Ei de fapt primesc de la Primărie lista știrilor ce trebuie publicate. Pe bani publici, primarul în funcție își comandă știrile cu o lună înainte. Aveți dovada cum TurdaNews primește la începutul lunii lista evenimentelor care trebuie promovate, evenimente care au bineînțeles în centrul atenției primarul municipiului.”.

Atacul vine în aceeași zi în care TurdaNews a publicat dovezi despre minciunile lui Daniel Doboș, care se dă luptător ”anti-comunist”, dar în realitate a fost membru al Uniunii Tineretului Comunist!

Citește și:

Președintele USR Turda, Daniel Doboș, nu a luptat împotriva comunismului, ci a fost membru al Uniunii Tineretului Comunist!

Ca ”dovadă”, publică un document al Primăriei Câmpia Turzii, care este o ”făcătură”! Pe această cale, solicităm public Primăriei Câmpia Turzii să spună dacă ni s-au ”comandat” știri sau e vorba de comunicate transmise de instituție, pe care TurdaNews le publica în baza unei relații contractuale și care nu implica politica editorială a publicației (în sensul că nu era vizată independența editorială a publicației și nici nu ni se ”comandau” știri, cu o lună înainte)! Pentru că documentul de mai jos, publicat pe siteul asociației T9, este O MARE MINCIUNĂ, el nefiind transmis VREODATĂ către TurdaNews, lucru pe care-l dovedim foarte ușor!

De altfel, nu e prima dată când T9/USR a publicat MINCIUNI!

Citește și:

După ce au MINȚIT ordinar, cei de la T9 spun că ”Gelu Florea îi denigrează”! Chiar nu mai aveți pic de bun simț?!

Iată mai jos pretinsul document, care nu a fost transmis NICIODATĂ către TurdaNews sau către societatea editoare - Geflo Media SRL:

Dovada este foarte simplă. Se menționează că documentul ar fi fost transmis anterior lunii martie 2016, în care ni se indicau articolele pe care să le scriem în luna manționată. Însă, în cuprinsul său, la punctele 5 și 8 se face referire la convocatoarele publicate pentru o ședință ordinară și o ședință extraordinară. În luna martie 2016, ședința ordinară a fost în data de 24.03.2016 (convocată abia cu vreo 7 zile înainte!), iar cea extraordinară în 25.03.2016 (se poate verifica AICI).

Ba mai mult, ședința din 25.03.2017 a fost convocată la ședința din 24.03.2017 (vezi Dovada 3, de mai jos - extras din Procesul Verbal al ședinței din 24.03.2017, pagina 19, care poate fi descărcat integral, de AICI), fiind o ședință ”de îndată”! Asta demonstrează foarte clar că documentul de mai sus este un FALS, iar cei care susțin că ne-ar fi trimis un astfel de material (dacă, într-adevăr, documentul este transmis din Primăria Câmpia Turzii), la începutul lunii martie 2016, sunt obligați să iasă public și să spună ADEVĂRUL, în caz contrar ne vom rezerva dreptul de a-i acționa în instanță și a le cere daune pentru prejudiciul adus! Nu acceptăm terfelirea muncii noastre cu MINCIUNI!

În realitate, că să înțeleagă toți procedura: Primăria Câmpia Turzii (sau oricare altă instituție de acest gen) este obligată, prin lege, să facă publice informațiile de interes public și convocatoarele ședințelor de Consiliu Local. TurdaNews publică aceste materiale contra cost (așa cum este normal, fiind vorba de o solicitare de publicare din partea Primăriei), în baza unei oferte acceptate de instituția respectivă, ofertă care nu implică ”comandă de articole” sau obligații privind politica editorială sau independența publicației! Materialele transmise în acest mod sunt prezentate în mod clar și distinct, la autorul materialului precizându-se ”Comunicat” (se poate verifica). De altfel, relații contractuale de acest gen au toate organele de media locale, care au o audiență cât de cât.

Și o precizare: tarifele la care TurdaNews a publicat aceste materiale sunt CELE MAI MICI din toată mass media locală! Celelalte organe de media au avut prețuri mai mari și au fost mai favorizate, în comparație cu TurdaNews, însă Andrei Suciu (președinte T9) și pușcăriașul Daniel Doboș (președinte USR Turda) nu au fost interesați de acest aspect, ei fiind interesați doar să arunce minciuni la adresa noastră, pentru că am fost singurii care am refuzat să tăcem și să ne lăsăm cumpărați, atunci când s-a pus problema publicării unor nereguli, cum ar fi accidentul de muncă de la o acțiune a T9, modul în care Andrei Suciu protejează jaful de la Zoo Turda (au dispărut 18 miliarde de lei vechi, din banul public!) sau faptul că Daniel Doboș a făcut ani grei de închisoare, în Germania, după ce a ucis 2 persoane!

Întrebați-vă: de ce ceilalți nu au publicat aceste informații? Și de ce T9 publică doar relațiile contractuale ale TurdaNews, când toți ceilalți erau în această situație, fiind vorba de comunicate transmise de instituție, pentru popularizare, în baza unor relații contractual-financiare?!

Oricum, îi anunțăm public: NU VOM CEDA amenințărilor! Chiar dacă vin de la un ucigaș și asociatul său, Andrei Suciu!

Referitor la răspunsul Primăriei Turda, noi am precizat că nu avem nimic împotrivă, dacă solicitarea era pentru TOATE organele de media din zonă, nu doar pentru TurdaNews! Asta pentru că era incorect ca, chiar în perioada de evaluare (luna martie 2017), T9 să publice minciuni la adresa noastră, fără să-i intereseze ce sume au luat ceilalți și cum au vândut ei același lucru, dar mult mai scump decât în cazul TurdaNews! Vezi Dovada 2 - adresa Geflo Media SRL către Primăria Turda, pe care o aveți la finalul acestui articol.

Dovada 1 - minciunile fostului pușcăriaș Daniel Doboș și ale asociatului său, Andrei Suciu, președintele T9:

Dovada 2 - adresa pe care Geflo Media SRL, societatea editoare a siteului de știri TurdaNews, a transmis-o către Primăria Turda, în urma solicitării instituției, având la bază cererea președintelui T9 - Andrei Suciu:

Dovada 3 - extras din Procesul verbal al ședinței ordinare de Consiliu Local, de la Câmpia Turzii, din data de 24.03.2017, din care reiese foarte clar faptul că viceprimarul de atunci, Dorin Lojigan, anunță că un grup de 7 consilieri locali au convocat o ședință ”de îndată”, pentru ziua următoare, respectiv în 25.03.2017 (motiv pentru care documentul de mai sus nu poate fi real sau este un document contrafăcut de cineva!):

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate