Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Polițiști din Câmpia Turzii agresați de un interlop!

kaufland 650x100 22.12

Doi polițiști din Câmpia Turzii au fost agresați, în timp ce se aflau în exercițiul funcțiunii. Agresorul este un interlop din Câmpia Turzii, cunoscut cu antecedente violente. Agresorul a fost arestat preventiv!

 

Sursele care ne-au informat despre acest incident ne-au spus că agresorul, Hoca Claudiu, a mai fost implicat într-un scandal, anul trecut, la Blocuri, fiind protagonistul acelui scandal. El ar fi beneficiat de protecția unui polițist de la Judiciar.

Comisarul Daniel Boie, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, spune că a fost agresat un polițist de la Câmpia Turzii aflat în exercitiul funcțiunii. Mai multe detalii nu se pot oferi fiind o anchetă în derulare. Cazul a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. Este ciudat, totuși, că o faptă atât de gravă nu a fost mediatizată de polițiștii clujeni.

Mai multe informații am aflat de la Pachetul de pe lângă Judecătoria Turda.

”Fapta semnalată face obiectul dosarului penal nr. 493/P/2017 în care se efectuează cercetări faţă de HOCA CAROL CLAUDIU pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj  (două persoane vătămate) prev. de art.257 al 1 şi 4 rap.la art. 206 C.pen., pentru care pedeapsa prevăzută de lege  este închisoarea de la 4,5 luni la 1 an şi 6 luni sau amendă.

La data de 13.03.2017 Judecătoria Turda a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Turda, luându-se faţă de Hoca Carol Claudiu măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.”, ne-a precizat Prim-procurorul Cristina Dos Santos Rodrigues.

Hoca Claudiu este cunoscut cu antecedente penale, fiind implicat în mai multe acțiuni violente.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineața.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...